close
Vreti sa va redecorati camera sau casa si nu stiti care sa fie culorile peretilor? Ganditi-va acestea trebuie sa scoata in evidenta personalitatea voastra. Daca alegeti o culoarea gresita va poate influenta gandurile si starea de spirit. Totul trebuie sa fie asa cum sunteti voi. Altfel nu va veti mai simti in largul vostru, iar acasa nu va mai fi acel moment de refugiu si relaxare.

Atunci cand alegeti schema de culori a camerei, amintiti-va ca echilibrul este cel mai bine realizat cu un amestec de culori calde si reci.

Am ales cateva culori ca ne-au placut si va prezentam mai jos modele de camere zugravite in aceste nuante:

vopsea_Camera5

Albul este o culoare ce denota rafinament, eleganta si simplitate. Este probabil cea mai des utilizata in redecorarea unei case. De altfel cand spunem alb ne gandim la lumina si la o camera cat mai aerisita.

vopsea_Camera1

Negrul este o culoare dramatica si indraneata. Ea acea calitate de a arata ca ceva este interzis si irezistibil in acelasi timp. O camera vopsita in negru, cu un finisaj semi lucios va emana eleganta si  sentimentul ca aici totul e invaluit in mister.

vopsea_camera

Movul este o culoare vesela si poate transforma camera in ceva exotic. Este o culoare pe care se vad foarte bine imprimeurile de orice fel. Se potriveste de altfel si cu un mobilier cu motive florale. V-a lumina camera si este una din culorile cel mai usor de accesorizat.

vopsea_camera2

Rozul este ideal pentru camerele unei fetite. Daca totusi iubiti aceasta culoare, va recomandam sa vopsiti doar un perete. Va fi acea pata de culoare de care avea atat de multa nevoie camera voastra. Este o culoare fericita, vesela, care ii va face pe toti sa arate mai tineri, chiar casa voastra!

vopsea_camera3

Rosu nu este o culoare numai pentru femei. Pentru a nu gresi, va recomandam sa folositi acea nuanta combinata cu putin portocaliu. Iar daca veti adauga un strat lucios, sa para ca este putin lacuita, camera voastra va arata asemenea unei cutii de bijuterii.

vopsea_camera4

Maroul in nuante mai inchise va poate ajuta sa creati o iluzie optica. Spatiile mici vor parea mai mari si mai spatioase. Este o culoare potrivita pentru intrarile din apartamente sau garsoniera mai inguste. Pentru un succes al efectului trebuie sa decorati cu obiecte cat mai deschise la culoare pentru a obtine si un contrast.

vopsea_camera6.

Galbenul surprinde bucuria emanata de soare si descrie fericirea.  Este perfect pentru bucatarii, sali de mese si bai. Este o culoare vesela si energizanta, reusind sa transforme orice spatiu intr-o incapere primitoare.

Tags : culori pereti

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.