close
Apartamente

Apartament de burlac decorat intr-un mod impresionant

Am mai scris despre apartamente de burlaci. Americanii le numesc <<bachelor pads>> si, cel putin astazi, sunt printre cele mai numeroase apartamente existente pe piata imobiliara. Daca veti intalni pe site-uri ca Pinterest termenul de <<bachelor apartment>>, sa stiti ca el se refera la denumirea data de catre agentii imobiliari a ceea ce numim noi garsoniere, adica o camera care joaca rol si de dormitor si de camera de zi.

Apartamentul pe care vi-l prezentam astazi se afla intr-un cartier central al Istanbulului, chiar daca intr-un bloc vechi si aproape deteriorat. Chiar daca se zice ca ar fi un <<simplu>> apartament de burlac, e mai degraba un penthouse. Apartamentul a fost decorat de catre cei de la OFIST, un studio de arhitectura si de design interior.

Primul lucru care a trebuit facut a fost verificarea starii imobilului. Intrucat s-au facut modificari serioase ale structurii, era esential sa se cunoasca starea in care se afla vechea cladire. Dupa cum vedeti, interiorul contrasteaza puternic cu exteriorul. De fapt, din exterior, nici nu s-ar zice ca in interiorul acelei cladiri poate fi o locuinta atat de frumoasa.

karakoy-loft-bathroom
karakoy-loft-bathroom1
karakoy-loft-bathroom2
karakoy-loft-bedroom
karakoy-loft-bedroom1
karakoy-loft-metalic-floating-stairs
karakoy-loft-metalic-floating-stairs1
karakoy-loft-concrete-kitchen-countertop
karakoy-loft-kitchen-firewood-open-space
karakoy-loft-concrete-kitchen-metalic-shelves
karakoy-loft-concrete-kitchen-metalic-shelves-open
karakoy-loft-living-view-polished-concrete-floor
karakoy-loft-living-view
karakoy-loft-high-ceiling-hats-lighting
karakoy-loft-living-room
karakoy-loft-living-room-turkey

Ce imi place cel mai mult la acest apartament de burlac e faptul ca toate lucrurile par a fi intr-o armonie involuntara. De la luminile care parca leviteaza si pana la aranjamentele din bucatarie. E limpede ca, odinioara, in acest apartament era un spatiu de depozitare; si totusi, cu multa munca si ceva investitii, un spatiu anost ca un vechi spatiu de depozitare a fost transformat intr-un apartament care merita sa apara in revistele de design interior.