close
Apartamente

Apartament de lux in New York

Pentru articolul de astazi v-am pregatit un apartament de lux localizat in New York, intr-un ansamblu numit Collector’s Residence. Apartamentul se situeaza la etajul 32, iar cladirea in care este localizat se afla la cativa pasi distanta de Madison Square Garden, dar si in apropiere de raul Hudson.

Acest apartament de lux a fost gandit si decorat de la 0 de catre casa de arhitectura a lui Andre Kikoski special pentru proprietarul sau, un colectionar excentric de arta si foarte bogat care mai mult isi petrece timpul calatorind in jurul lumii decat in casa lui din New York.

Marele avantaj al proprietarului este faptul ca suprafata locuibila este de aproximativ 450 de metri patrati, ceea ce a dat suficient loc de manevra arhitectilor si designer-ilor care au lucrat la acest proiect.
Glass-shower-area-of-the-Collectors-Residence-in-New-York

Glass-walls-separate-the-bedroom-from-the-bathroom

Bedroom-closet-in-the-cool-NYC-apartment

Drape-allow-the-homeowner-to-switch-between-awesome-views-and-complete-privacy-in-the-bedroom

Small-dining-space-in-the-corner-with-New-York-Citys-sparkling-skyline-as-backdrop

Wooden-shelves-and-a-sleek-kitchen-workstation-bring-elegance-to-the-chic-apartment

LED-strip-lighting-gives-the-floating-kitchen-cabinets-a-surreal-aura

Smart-box-like-shelves-give-the-interior-a-modernminimal-look

Gorgeous-wall-art-enlivens-the-trendy-NYC-apartment

Large-glass-windows-of-the-apartment-offer-expansive-views-of-the-NYC-SKyline

View-of-the-New-York-City-Skyline-from-the-apartment

Sleek-kitchen-design-makes-smart-use-of-space

Interior-with-neutral-color-palette-and-wall-art-adding-pops-of-color

Living-room-of-the-lovely-Collectors-Residence-Apartment-in-New-York-City
Ideea din spatele intregului proiect a fost aceea de a vea un apartament in care se combina ideea de confort cu atmosfera de muzeu, in care proprietarul sa-si poata aduce diferitele obiecte de arta colectionate din locurile vizitate de prin lume. Observati va rog ca paleta de culori folosita pentru majoritatea camerelor e cat mai neutra, tocmai pentru ca tablourile si fotografiile de mari dimensiuni sa devina puncte focale, iar fiecare camera in parte sa aiba specificul sau.

In plus, o buna parte dintre peretii clasici au fost inlocuiti cu sticla, ceea ce permite celor dinauntru sa aiba parte de New York in toata splendoarea lui. Aproape ca nici nu e nevoie de lumina pe timp de noapte, plus ca peisajul e superb din absolut orice punct al apartamentului.