close
Apartamente

Apartament de lux in Rio de Janeiro

Dupa o mica pauza de ordin administrativ, revenim astazi cu un proiect spectaculos, un apartament de lux localizat in Rio de Janeiro, finalizat recent sub comanda celor de la Studio Arthur Casas. Proprietarii le-au dat mana libera decoratorilor si arhitectilor care au finalizat acest apartament, cu 2 mari cereri:
1) sa fie suficient spatiu astfel incat sa-si poata etala bogata colectie de arta;
2) sa beneficieze de o priveliste cat mai bogata a oceanului.

Arhitectii au venit cu solutia perfecta: au eliminat peretii posteriori din caramida si le-au inlocuit cu pereti cortina, iar interiorul l-au lasat in culori deschise, nu cu multe piese de mobilier, tocmai pentru a avea cat mai mult spatiu pentru obiectele de arta, dar si pentru a obtine un efect asemanator cu cel de muzeu.

Zona de living si de bucatarie reprezinta un spatiu deschis, cu o masa pentru 12 persoane si o zona de relaxare. Ce-mi place mult e faptul ca nu exista foarte multe electronice, ci doar minimul necesar. De fapt, exista mai multe carti, ceea ce, personal, e imbucarator de-a dreptul.
Rio-apartment-plan

Rio-apartment-furniture

Rio-apartment-bathroom

Rio-apartment-bedroom

Rio-apartment-living-room-colors

Rio-apartment-dining-area

Rio-apartment-living-room

Rio-apartment-kitchen-bar

Rio-apartment-kitchen

Rio-apartment-hallway-gallery

Rio-apartment-hallway-gallery2
O alta caracteristica a acestui apartament de lux ar fi faptul ca, pe langa ce v-am prezentat mai sus, mai sunt si 2 suite incorporate pentru eventualii musafiri. Altfel master bedroom-ul are un decor minimalist, tocmai pentru ca acest apartament nu s-a vrut a fi unul ultra-dotat, ci mai degraba unul in care sa domneasca senzatia de confort, dar in care produsele electronice sa nu fie piesele dominante.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.