close
Apartamente

Apartament minimalist cu influente rusesti

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi are o tenta interesanta, un altfel de minimalism decat cel cu care ne-am obisnuit deja. Spunem asta in ideea in care el se afla in Spania, in Gibraltar mai exact, si a fost amenajat de catre o companie de design interior din Rusia, renumita pentru stilul sau futurist.

Contrar tendintelor care tind sa imprime un stil mediteranean in mai toare locuintele de la Marea Mediterana, apartamentul a fost decorat intr-un stil parca desprins din literatura science fiction, avand mana libera din partea proprietarilor sa faca ce vor, atat timp cat imprima un aspect nonconformist, minimalist, dar care sa fie functional.

Daca va uitati pe pozele de mai jos, veti vedea ca stilul abordat nu se compara cu nimic din ceea ce ati mai vazut sau am mai abordat de-a lungul timpului pe freshhome.ro. Una dintre particularitati are in vedere faptul ca eventualele curburi in plan vertical au fost orientate cat mai aproape de sol, pentru a crea un efect vizual de inaltime, lucru accentuat si de folosirea din plin a sticlei transparente.
Marbella-apartment-by-MO..OW-design-12

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-11

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-10

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-9

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-8

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-7

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-6

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-5

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-4

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-3

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-2

Marbella-apartment-by-MO..OW-design-1
Singurul element care aminteste ca apartamentul se afla intr-o zona mediteraneana e marmura de culoarea nisipului, prezenta in toata casa. De asemenea, apartamentul are doua bai, din care una este orientata spre gradina, iar cealalta spre Marea Mediterana.

Personal, nu sunt foarte de acord cu folosirea in exces a sticlei, tocmai in ideea in care se murdareste foarte usor, iar urmele se vad de la distanta. Totusi, avand in vedere ca apartamentul este amenajat pentru reteaua Air BnB, implicit este menit sa impresioneze, probabil ca a fost o alegere foarte buna, mai ales ca este reusit din punct de vedere al design-ului, dar si 100% functional.