close
Apartamente

Apartament modern de 56 de metri patrati

Ceva mai mare decat proiectul de 35 de metri patrati prezentat aseara, proiectul de astazi este cu siguranta in top 3 cele mai frumoase apartamente vazute in 2014. Conceput ca un open space, cel putin in partea de bucatarie si living, in apartament se delimiteaza in mod clar cele 2 sectiuni printr-o insula la “granitele” careia se afla o canapea. Partea posterioara avea odinioara un balcon, doar ca proprietarii au vrut mai mult spatiu si astfel s-a ajuns la un alcov, un loc dedicat cititului, care nu impiedica cu nimic iluminarea naturala a locuintei.
small-bathroom-apartment small-bathroom-apartment-red-small-tiles-mosaic red-trim-alcove-door small-apartment-bedroom-floor-to-ceiling-hanging-cords-for-light small-bathroom-apartment-black-wall-and-furniture small-bathroom-apartment-no-nightstand small-apartment-bedroom-white-painted-bricks black-front-door-floor-oversized-mirror oversized-mirror-stand-out-entryway living-room-view-to-front-door open-space-kitchen-small-apartment-red-radiator modern-coffee-table-white-with-red-tray wall-mounted-tv living-room-polished-wall-and-floor togo-sofa-red-against-bar white-modern-kitchen-open-space open-space-living-room-pops-of-red-togo-sofa
Ce e fascinant la acest apartament modern e paleta de culori folosita, care pe cat de puternica e, pe atat de placuta e. In ciuda unor culori ca rosu si negru in aceeasi camera, aerul nu deloc inchis, acest lucru datorandu-se probabil atat peretilor albi, cat si diverselor accesorii in culori complementare. Efectul vizual e placut, iar asta o puteti simti si voi daca va uitati la pozele de mai sus.

Din camera principala se intra in dormitor unde, spre bucuria mea, nu exista electronice. Bonus: apartamentul se afla in Bucuresti si, paradoxal, in ciuda luxului aparent, nu are centrala proprie de apartament, ci este conectat la regia de termoficare (a se observa caloriferele clasice). Dormitorul respecta paleta de culori folosita in restul casei, astfel ca si aici se gasesc pereti negri si albi si accesorii rosii.

Ultimul lucru care trebuie punctat e cel al baii, care la fel, respecta paleta de culori al apartamentului. Observati aici atentia la detalii: partea frontala a baii este complet alba, in timp ce partea posterioara este rosie (pana si presuletul de la intrarea in cabina de dus este rosu), cu mentiunea ca exista si accesorii negre, pentru contras.