close
Apartamente

Apartamentul lui lui Donald Trump

Daca vorbim de apartamentul lui Donald Trump, termenul este un pic impropriu, pentru ca in realitate, acest apartament apartine trustului Trump International Realty, al carui CEO este. Trustul detine multiple proprietati precum acest apartament in toate colturile lumii si cumpara proprietati pe care le amenajeaza, se transforma in proprietati de lux si le vinde apoi la un pret mult mai mare.

De exemplu, acest apartament este pe cale sa fie vandut pentru suma de 14,05 milioane de dolari. Ce-l face sa merite aceasta suma? In primul rand, este amplasat la etajul 27 si are o suprafata de aproape 400 de metri patrati. Este unul dintre apartamentele in care Donald Trump insusi a locuit pe parcursul construirii complexului Trump Park Avenue.

Apartamentul se afla in fostul Hotel Delmonico, cladire pe care trustul lui Donald Trump a cumparat-o in 2001 si care a fost tranformata in cladire rezidentiala alcatuita din mai multe penthouse-uri.
apartamentul lui Donald Trump 11

apartamentul lui Donald Trump 10

apartamentul lui Donald Trump 9

apartamentul lui Donald Trump 8

apartamentul lui Donald Trump 7

apartamentul lui Donald Trump 6

apartamentul lui Donald Trump 5

apartamentul lui Donald Trump 4

apartamentul lui Donald Trump 3

apartamentul lui Donald Trump 2

apartamentul lui Donald Trump
Acest apartament/penthouse are propriul lift privat, podele si mobilier din lemn masiv si mai multe dormitoare. Cel principal are propriul dresing, o baie cu jacuzzi si sauna proprie. In total, sunt 4 dormitoare si 6 bai, plus ca din dormitorul principal se vad foarte bine atat Central Park si Park Avenue, plus ca multe dintre centrele importante atat de business, cat si cele de distractie (muzee si altele asemenea) sunt intr-o relativa proximitate.

In plus, apartamentul are propriul portar (de fapt, un serviciu de paza disponibil 24/24), acces la serviciile de concierge, servicii de curatenie zilnice incluse in pret si acces la sala de fitness a complexului.

Chiar daca este unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri si probabil cel mai necarismatic candidat la sefia SUA din istoria acestei tari, Donald Trump dovedeste aproape de fiecare data ca stie sa faca bani si din piatra seaca.