close

Stim cat de dificil e procesul de mutare si mai stim ca, de cele mai multe ori, noua casa nu ofera catusi de putin sentimentul de “acasa”, intrucat nu are niciun element care sa denote prezenta voastra sau a familiei voastre acolo. Totusi, cum piata chiriilor a devenit foarte flexibila (desi destul de scumpa in unele orase din tara), multi dintre proprietari sunt de acord ca ai lor chiriasi sa faca unele modificari in casa, mai ales daca ele nu sunt permanente si pot fi readusela normal cu o oarecare usurinta.

perete personalizat
Elementele personalizabile cu usurinta sunt intotdeauna peretii. Vopsiti cu o vopsea de calitate, lavabila eventual, li se poate da culoarea dorita, sigur, cu acceptul proprietarului. De regula, in cazul contractelor indelungate, proprietarii de drept ai apartamentelor nu au nicio problema in a-si lasa chiriasii sa faca modificarile dorite. Noi recomandam vopsirea peretelui din spatele patului intr-o culoare puternica si adaugarea unui punct focal de culoare contrastanta undeva in centrul camerei.

Lumini si poze pe pereti

poze pe pereti

lumini
De regulaa, aceste 2 elemente merg impreuna pentru ca ambele elemente sunt interdependente. Cea mai simpla metoda de a personaliza o camera este de a ii adauga poze cu cei dragi pe unul dintre pereti. Partea dificila vine atunci cand e vorba de iluminatul lor, pentru ca razele de lumina nu trebuie sa bata direct in rame, intrucat reflexiile vor face pozele imposibil de vizualizat. De aceea, daca lampele sau lustrele sunt situate in apropierea peretelui cu poze, fie abajururile sunt orientate astfel incat sa ocoleasca setul de poze, fie pur si simplu sunt orientate astfel incat razele sa nu bata direct si sa creeze reflexii.

Despre tapet si covoare

Daca noii proprietari nu sunt de acord cu modificarile cerute, inca se pot gasi solutii foarte practice, cum ar fi adaugarea unui tapet interesant pe unul dintre pereti (noile modele pot fi dezlipite fara sa creeze stricaciuni) si amplasarea unui covor. Desi elemente relativ mici, ele vor schimba 100% imaginea casei, facand-o mai prietenoasa si mai confortabila pentru voi.
h

covor

Tags : amenajare apartament inchiriat

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.