close

De fiecare data cand va spunem ca vreti sa va redecorati casa sau apartamentul va sugeram sa apelati si la parerea unui specialist. Tocmai de aceea astazi ne-am gandit sa va oferim o vizita prin imagini in casa unui designer interior. Asa ca vom patrunde in apartamentul lui Susan Drover de la firma de decor SAM Design situat in orasul St. John’s din Canada. Vom putea observa in amanunt cum ea si-a reamenajat apartamentul pentru a devebi locuinta de vis si pentru a intruni fiecare nevoie a proprietarei. 

Este o locuinta care ii permite acesteia sa beneficieze de foarte mult spatiu pentru a se misca in voie, dar si care ii ofera in acelasi timp foarte multe locuri de depozitare. Trebuie sa recunoastem ca am ramas placuti surprinsi si nici nu ne gandeam ca ar putea fi altfel, doar vorbim de munca unui specialist. Si aici vom putea observa mobila destul de minimalista care sa ofere casei aerisirea de care are nevoie. Nimic nu este aglomerat si pus la voia intamplarii. Pentru ca proprietare este o iubitoare a culorii mov si a nuantele acesteia, mobila este astfel colorata. Din toata locuinta cel mai mult ne-a atras scara interioara care face legatura dintre zona de zi si dormitoarele, fiind vorba de un apartament stil duplex.

Va lasam in compania imaginilor care vor fi in stare sa va arate cel mai bine aceasta renovare incredibila. Ele vor fi opinia specialistului, deci vor reusi sa descrie totul mai bine ca oricine:

idei-amenajare-apartament (15)

idei-amenajare-apartament (14)

idei-amenajare-apartament (13)

idei-amenajare-apartament (12)

idei-amenajare-apartament (11)

idei-amenajare-apartament (10)

idei-amenajare-apartament (9)

idei-amenajare-apartament (8)

idei-amenajare-apartament (7)

idei-amenajare-apartament (6)

idei-amenajare-apartament (5)

idei-amenajare-apartament (4)

idei-amenajare-apartament (3)

idei-amenajare-apartament (2)

idei-amenajare-apartament (1)

Sursa fotografii: www.freshome.com

Tags : apartamentcasa de vacantadesign dormitordormitorinspiratie sufrageriemobila bucatarie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.