close
Apartamente

Idei de apartamente pentru barbati

In urma cu ceva timp, vorbeam AICI despre modurile de amenajare a dormitoarelor pentru burlaci si burlacite, iar astazi o sa dezvoltam un pic acest sector, insa de aceasta data, o sa dezvoltam numai ideea unor apartamente pentru barbati (single). Spre deosebire de articolul trecut, acesta nu are numai poze cu dormitoare, ci si poze cu idei care mai de care mai traznite, dar care dau bine in casa unui burlac.
Ping-Pong-Table-Door pool-table-bachelor-room wall-lighting-bathroom-design unique-plumbing-shelves recesed-living-room-light bachelor-pad-floor polished-concrete-floor wood-panneling-wall chalkboard-paint-wall gray-modern-striped-wallpaper-design exposed-bricks-wall-for-kitchen dark-wall-bachelor-bedroom display-personal-stuff-in-style framed-quotes decorate-with-abstract-paintings dispay-your-dvd-collection-on-wall hang-your-biike-on-wall sonys-3d-blu-ray-home-theatre-systems pallet-platform-bed bachelor-living-room-design-rending industrial-apartment-shelves custom-bar-cabinet bachelor-large-sofa yaletown-loft-kelly-reynolds2 project-Hong-Kong-house-living-bachelor-design
Regula generala spune ca un apartament de burlac trebuie sa reflecte cumva personalitatea celui care locuieste in el. Nu e de mirare, asadar, ca vedem lucruri care mai de care mai interesante: de la rafturi steampunk la amenajarea unor sertare cu gheata pentru bere si amplasarea unor obiecte mai vechi, fie de natura sportiva sau nu, pe pereti.

Unul dintre cele mai barbatesti lucruri pe care un burlac il poate avea in apartament e un bar bine aprovizionat sau chiar a unei crame, in masura in care acest lucru este posibil. Un al doilea factor considerat a fi barbatesc, desi acest lucru este discutabil, este prezenta gadget-urilor de mari dimensiuni. De exemplu, un televizor cu ecran plat intr-un living va face minuni, mai ales daca in juru-i se gasesc 1-2 canapele, respectiv fotolii.

Exista voci importante in lumea designului interior care spun ca peretii lasati descoperiti (sau cu aspect de caramida) sunt potriviti, insa personal, nu cred ca e o idee buna, tocmai pentru ca tind sa acumuleze praf, iar asta poate duce la prezenta unor probleme de sanatate. Mai recomandate sunt culorile inchise, langa care se aseaza obiecte sau accesorii puternice (rosu pe langa negru, de exemplu) sau in culori complementare. Efectul vizual creat e placut, astfel ca cei ce calca pragul apartamentului cu siguranta vor fi impresionati.