close

Camera de joaca pentru copii trebuie sa fie acel loc in care ei isi vor petrece cea mai mare parte a zilei.  Pe langa spatiile multiple de depozitare a jucariilor trebuie sa fie si cat mai vesela, cat mai puternic colorata. Cand alegeti designul unei astfel de camera trebuie sa va ganditi ca mobilierul trebuie sa fie pe masura inaltimii lui si sa aiba tot ce isi doreste la indemana. Trebuie sa va luati masuri de protectie. De exemplu daca stiti ca il lasati sa stea singur aici trebuie sa mascati cumva colturi, sau mobilierul sa fie tot pe rotund pentru a evita ca cel mic sa se loveasca din greseala. Daca nu vreti sa se joace cu anumite jucarii puteti monta rafturi si dulapioare la care sa ajungeti si sa aveti acces doar voi. Astfel copilul va fi protejat de eventualele accidente din casa.

camera_pentru_copii

camera_joaca

redecorare_camera

mobilier_pentru-copii

mobilier_camera_copii

decor_camera

camera_fete

camera_de_joaca1

camera_copii

Cand sunt mici, copii au un simt al creativitatii si exprimarii acesteia foarte dezvoltat. Desigur ca cei mai multi dintre ei vor desena pe pereti si vor provoca un haos general in camera. Asa ca va recomandam sa montati o tabla care se poate sterge foarte usor sau o mini zona de pictor si asa isi va dezvolta talentele la maxim fara sa va deranjeze.

La fel ca in camera de dormit pentru prichindelul vostru, nici aici nu trebuie sa lipseasca personajele din desenele animate preferate. Este principala tema de la care trebuie sa plecati in momentul in care ii creati o astfel de camera.

Trebuie sa fie o camera interactiva care sa il tina mereu ocupat pe cel mic. Daca aveti posibilitatea puteti chiar sa montati un mini leagan si va garantam ca veti culege numai zambete de pe chipul rasfatatului familiei.

Speram ca v-au placut modelele prezentate mai sus si ca cel mic se va simti extraordinar intr-o camera numai a lui unde va putea fi cine vrea el fara sa il deranjeze nimeni.

Tags : camere de joaca

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.