close
Apartamente

Natura Loft – un super apartament amenajat de catre cei de la AO Studios

Evident, meseria de arhitect aduce cu sine avantaje importante, mai ales cand vine vorba de amenajarea propriei case. Unul dintre arhitectii de la AO Studios a cumparat recent un apartament undeva in Bishan Town (in Singapore), iar mai a publicat rezultatul final, adaugand totodata inca un proiect de succes in portofoliul sau.

natura loft 17

natura loft 16

natura loft 15

natura loft 14

natura loft 13

natura loft 12

natura loft 11

natura loft 10

natura loft 9

natura loft 8

natura loft 7

natura loft 6

natura loft 5

natura loft 4

natura loft 3

natura loft 2

natura loft
Ca mai toate apartamentele din blocurile din tarile asiatice dezvoltate, cea mai mare problema a fost crearea unei iluzii de spatiu. Astfel, echipa care a lucrat la Natura Loft s-a concentrat strict pe functionalitate si pe crearea a cat mai mult spatiu functional, fara insa a se renunta la confortul dorit. Acesta este motivul pentru care albul a fost ales pentru pereti, precum si pentru lipsa accesoriilor decorative (a se citi nefolositoare).

Din cauza faptului ca apartamentul se afla la un etaj intermediar, a fost imposibila spargerea peretilor si transformarea apartamentului in ceva mai avangardist. Astfel, obiectivul primar a fost crearea de spatiu, lucru care s-a si concretizat prin instalarea unor usi glisante, atat la balcoane, cat si la dulapurile din interior.

Rezultatul il vedeti mai sus. In conditiile in care suprafata apartamentului este de doar 70 de metri, noi credem ca rezultatele sunt mai mult decat satisfacatoare. Voi ce ziceti? Ce parere aveti despre acest stil?

Tags : apartament natura loft

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.