close
Apartamente

Penthouse de lux construit intr-un loc neobisnuit

Creativitatea nu are limite nici macar in domeniul arhitecturii, mai ales in cazurile in care arhitectii nu sunt limitati de bugete extrem de stricte. Astazi va prezentam un penthouse de lux amenajat special pentru a fi inchiriat in reteaua Air BnB in varful unei rampe de sarituri cu schiurile undeva pe o partie norvegiana. Este probabil singurul ansamblu de acest gen din lume, asta nu numai datorita penthouse-ului de la ultimul etaj, ci si datorita faptului ca la primul etaj se afla un muzeu dedicat sariturilor cu schiurile si sporturilor de iarna, in general.

Apartamentul este mobilat si utilat complet, ba chiar in ciudat unghiurilor ciudate si a pozitiei nonconformiste, este izolat termic si are chiar si un aspect prietenos. In plus, apartamentul are si o terasa deasupra, din care se poate sta la aer curat la inaltime, fara sa se puna problema raului de inaltime sau a fricii de inaltimile mari.

Ski-jump-penthouse-curved-shape

Ski-jump-penthouse-balcony

Ski-jump-penthouse-bedroom-chair

Ski-jump-penthouse-bedroom-table

Ski-jump-penthouse-bedroom-decor

Ski-jump-penthouse-bedroom-slated-wall

Ski-jump-penthouse-bedroom.view_

Ski-jump-penthouse-topmost-location

Ski-jump-penthouse-view-from-down

Ski-jump-penthouse-view-from-distance
Bineinteles, spatiul este unul redus, insa proprietarii ansamblului nu au vrut un spatiu mare tocmai pentru ca proiectul lor nu a fost conceput sa fie inchiriat de mai multe persoane simultan, ci doar de cupluri, numai in conditii de intimitate totala. Totusi, observati ca incaperea locuibila este mare, la care se adauga si cei alti cativa metri patrati aferenti ansamblului de sticla.

In plus, rampa poate fi folosita atat pentru competitii, cat si pentru antrenamente, deci cei care inchiriaza penthouse-ul au sansa de a vedea competitii de sarituri din cel mai bun loc cu putinta.