close
Apartamente

Penthouse exclusivist cu privelisti infinte asupra marii!

Resedintele luxoase si apartamentele spatioase mereu reusesc sa ne atraga atentia. Indiferent de situatie ne dorim sa avem cat mai mult spatiu pentru fiecare piesa de mobilier pe care ne dorim sa o avem. Si daca la acestea mai adaugam  o vedere catre mare si ocean de la ultimul etaj al blocului, tabloul locuintei de vis a fost completat. Din categoria povestilor devenite realitate am reusit sa extragem un penthouse exclusivist aflat in orasul Newcastle, Australia.

Acesta este structurat pe doua nivele si are vedere catre mare. Trebuie sa va spunem ca strada ce trece prin fata hotelului si formeaza faleza este foarte viu luminata. Deci seara se poate admira reflexia luminii in mare de pe terasa exterioara a apartamentului. In interior acesta gazduieste un living spatios cu iesire pe terasa, o bucatarie complet utilata, o sala de mese si trei dormitoare cu baie proprie.

idee amenajare penthouse exclusivist (14)

Fiecare dintre aceste camere a fost decorata in nuante calde si pastelate. Printre acestea s-a reusit si inser

area marii putand observa , de exemplu, culoarea canapelei care este asemanatoare nisipului. Si pentru ca nisipul se potriveste cel mai bine cu lemnul sezlongului, acest element este nelipsit in casa. S-a folosit un lemn in luante deschise care este prezent in mai toate camerele in piesele de mobilier ce reusesc sa acopere un perete in intregime.

In living vom putea observa un detaliu elegant si romantic: semineul. Acesta este un semineu ce nu se alimneteaza cu lemne ci cu gaz. Asta ii permite sa aiba o flacara constanta si mentinuta fara prea mult efort. Zona din jurul semineului este imbracata in piatra. Si este absolut normala alegerea lor: lemnul s-ar putea incince si ar lua foc. Piatra este singura ce nu permite temperaturii ridicate sa se extinda. Iar ca si aspect vizual, acest element al naturii este piesa de temelie pentru un semineu perfect.

Am vorbit acm mult si v-am facut curiosi, asa ca va lasam in compania imaginilor cu interioarele unui penthouse exclusivist:

idee amenajare penthouse exclusivist (13)

idee amenajare penthouse exclusivist (12)

 amenajare penthouse exclusivist

 amenajare penthouse exclusivist

penthouse exclusivist

idee amenajare penthouse (7)

idee amenajare penthouse (16)

idee amenajare penthouse (15)

idee amenajare penthouse (1)

idee amenajare penthouse (2)

idee amenajare penthouse (3)

idee amenajare penthouse (4)

idee amenajare penthouse (6)

idee amenajare penthouse (5)

idee amenajare penthouse (8)

Am admirat si am visat impreuna la o astfel de locuinta. O casa ce reuseste sa straluceasca din fiecare colt si in orice perioada a zilei. Ziua razele soarelui patrund prin intermediul ferestrelor mari si se plimba printre piesele de mobilier. Iar noapte spoturile montate in tavan asemenea unor stele acompaniate de candelabre luxoase reusesc sa mentina aceeasi atmosfera euforica al unei case plina de intimitate si nostagie. Si in acelasi timp probabil ca ati observat ca peretii separatori din casa sunt imbracati in lemn pentru a spori sentimentul de caldura si de acasa al apartamentului.

Tags : idee amenajare penthousepenthouse exclusivist