close
Apartamente

Penthouse la mansarda intr-un cartier din Cologne

Am vazut acest penthouse oarte des prezentat in revistele (online) de arhitectura si design, astfel trebuie sa vi-l prezentam si voua. Este un penthouse la mansarda, construit in zona belgiana a orasului Cologne, cu vedere la faimoasa catedrala locala si intr-o zona plina de restaurante si magazine cu produse locale.

Penthouse-ul, asa cum il vedeti decorat in pozele de mai jos, este opera designer-ului belgian Angelo de Bock, care a vrut sa combine mai multe stiluri si mai multe concepte, cu scopul de a crea o locuinta unica, memorabila, dar totodata confortabila si functionala. Pe interior se gasesc din plin elemente ce tin de stilul baroc, de anumite curente moderniste, de cultura marocana, dar si elemente mitologice sau fantasmagorice preluate din mai toate culturile europene si nu numai.

Atat interiorul, cat si exteriorul, sunt decorate din plin cu creatii artistice, dintre care unele care poarta insusi semnatura designer-ului, dar nu numai, celelalte fiind operele unor artisti locali.
Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-26

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-25

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-24

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-22

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-21

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-20

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-19

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-18

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-17

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-14

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-13

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-12

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-11

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-10

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-09

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-08

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-07

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-06

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-05

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-04

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-03

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-02

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-01

Cologne-Penthouse-by-Angelo-de-Bock-15
De la elemente ce tin de povesti sau de cultura indigena la muzica clasica, in acest penthouse se gasesc toate intr-o mixtura bine ordonata: fiecare decoratiune are propriul rol, nefiind catusi de putin intr-un haos total, asa cum se intampla deseori in casele colectionarilor.

Piesa de rezistenta a acestui penthouse la mansarda e insasi terasa de exterior, care permite o priveliste de ansamblu a orasului Cologne. Terasa are si o masa cu scaune, dar si cateva sezlonguri, astfel incat proprietarii sa se poata bucura de clipe linistite si seri spectaculoase direct din confortul propriei case.