close
Apartamente

Penthouse in Moscova – opulenta, design contemporan si lux

Proiectul pe care vi-l propunem astazi este un penthouse in Moscova, intr-o zona rezidentiala luxoasa (apropo, stiati ca Moscova este orasul cu cei mai multi milionari din lume?), iar asta deoarece este diferit fata de tot ceea ce am mai publicat de-a lungul timpului pe freshhome.ro.

Penthouse-ul se afla in varful unei cladiri inalte (cred ca termenul de zgarie-nori ar fi potrivit) si apartine unui artist, care si-a pus puternic amprenta in designul general al apartamentului. In ce sens? Pai, aruncati o privire peste pozele de mai jos: tavanul din living este acoperit de sculpturi humanoide care parca plutesc, plus ca in partea superioara penthouse-ului se afla un studio de inregistrare, bineinteles, izolat antifonic, astfel incat proprietarul sa poata lucra fara sa mai dea bani pe ore de studio si fara sa mai piarda timp prin traficul aglomerat al Moscovei.
penthouse in moscova 12

penthouse in moscova 11

penthouse in moscova 10

penthouse in moscova 9

penthouse in moscova 8

penthouse in moscova 7

penthouse in moscova 6

penthouse in moscova 5

penthouse in moscova 4

penthouse in moscova 3

penthouse in moscova 2

penthouse in moscova

Penthouse-ul ofera o priveliste in unghi de 360 de grade a imprejurimilor si este gandit in asa fel incat, in ciuda inaltimii mari, sa nu consume foarte multa energie termica in timpul iernilor rusesti, despre care stim ca sunt foarte aspre, dar fara sa incomodeze in vreun fel aspectul general, ba chiar din contra; in mare parte, penthouse-ul e gandit in sistem open space, dar fiecare zona e bine compartimentata astfel ca, in ciuda lipsei peretilor, este evidenta destinatia fiecarei zone in parte.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.