close
Apartamente

Studio de lux decorat intr-o maniera exhibitionista

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi a luat nastere in urma unei provocari, in care unui arhitect brazilian i-a fost incredintat un apartament gol cu unicul scop de a-l transforma intr-un studio de lux. Rezultatul e unul cat se poate de interesant, chiar daca, in esenta, pare ca viitorii locuitori nu ar avea niciun pic de intimitate; acest lucru nu e intru totul adevarat, intrucat studioul dispune de pereti glisanti care, la nevoie, pot separa dormitorul si livingul de baie si bucatarie.

De fapt, tocmai aici e frumusetea peretilor glisanti: nu numai ca pot separa intru totul dormitorul, dar pot masca si bucataria si spatiile de depozitare.

Una dintre gaselnitele interesante o reprezinta televizorul sau mai precis, modul in care acesta este suspendat. El sta suspendat deasupra mesei si e orientat inspre canapea, dar la nevoie, poate fi oricand rotit spre orice alta parte a studioului, inclusiv spre pat.

In spatele patului se afla un perete acoperit cu piele, strajuit de 2 usi glisante ascunse in structura acestuia, care separa baia de restul studiolui. Aceasta solutie a permis crearea unui concept open space, o imagine fluida si moderna, in ton cu restul locuintei.
David-Guerra-exhibition-apartment-artwork2

David-Guerra-exhibition-apartment-artwork1

David-Guerra-exhibition-apartment-bar-cart-jpg

David-Guerra-exhibition-apartment-wood-ceiling

David-Guerra-exhibition-apartment-bathroom

David-Guerra-exhibition-apartment-bathroom-wall

David-Guerra-exhibition-apartment-closet2

David-Guerra-exhibition-apartment-closet

David-Guerra-exhibition-apartment-venetian-blinds2

David-Guerra-exhibition-apartment-venetian-blinds1

David-Guerra-exhibition-apartment-swivel-TV-jpg

David-Guerra-exhibition-apartment-dining-table

David-Guerra-exhibition-apartment-sliding-kitchen-doors

David-Guerra-exhibition-apartment-kitchen

David-Guerra-exhibition-apartment-headboard-wall

David-Guerra-exhibition-apartment-social-area
In plus, spre deosebire de multe alte apartamente moderne, acest studio de lux contine si multe piese de arta, mai mult sau mai putin valoroase, precum si accesorii handmade, dar si obiecte ce tin de cultura Braziliei.