close
Apartamente

Sufragerii minimaliste – 24 de modele pentru casele voastre!

Nu e prima data cand vorbim de sufragerii minimaliste aici pe freshhome.ro si nici ultima. De fapt, minimalismul e trendul zilelor noastre, un trend elegant, simplu si usor de implementat. De ce? Pentru ca intotdeauna simplitatea va fi eleganta.

Unul dintre avantajele minimalismului e insusi lipsa aglomeratiei, ceea ce face ca pana si cele mai anoste incaperi sa para mai spatioase si mai elegante. Un al doilea mare avantaj ar fi faptul ca pana si cele mai anoste incaperi, indiferent de arhitectura, chiar si proverbialele cutii de chibrituri bucurestene, pot sa para mai elegante si mai finute.

In materie de trenduri, trebuie observata tendinta de design monocromat/bicromat, care poate fi luata si ca o forma de protest impotriva monotoniei griului prin modificarea acestui trend din ceva anost in ceva placut. Pana la urma, chiar si griul are 50 de nuante, iar toate acestea pot fi aplicate pentru a obtine un efect vizual placut si elegant.

Personal, sunt un foarte mare fan al simplitatii dar mai mult pentru ca am un stil total anticonsumerist. Adevarul e ca nu avem nevoie de toate lucrurile care ni se prezinta ca fiind obligatorii, in ciuda in ceea ce vedem la televizor. Cumparam prea multe lucruri care nu ofera beneficii pe masura pretului, iar asta ne face nefericiti pe termen lung, pentru ca ne angajam intr-o cursa de soareci in care intotdeauna va trebui sa cumparam mai mult si mai mult.

Minimalismul, in schimb, ofera solutia la simplitate, la economie si la o libertate la care nu au acces cei setati sa acumuleze bunuri.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.