close
Arhitecturi

Arhitectura contemporana pentru o cabana din Tirol – Austria

Pentru ca se aproprie perioada sporturilor de iarna si foarte multi prefera sa mearga in afara tarii la schi, va vom prezenta Cabana Canelle din Austria, Aceasta este situata in regiunea Tirol, una din cele mai reprezentative statiuni montane ale Austriei. Este o cabana cu un exterior cu foarte multe geamuri din podea pana in tavan. Se ofera o varianta moderna de a evada in natura si a accentua dorinta de a merge si a schia. Pentru a pastra o nota de seriozitate, in partile fixe ale exteriorului s-a folosit o paleta inchia de culori tocmai pentru a iesi in evidenta in imprejurimile imbracate de zapada.

Suntem de parere ca este mai mult decat o cabana, mai ales daca ii luam in considerare dimensiunile, dar si facilitatile. PE parcurs ce inaintati si incepeti sa intrati in incapere, veti putea admira semineele superbe, canapelele si fotoliile care va ademenesc sa va cufundati in ele sau covoarele pufoase.

resort-austria-vacanta (5)

resort-austria-vacanta (1)

resort-austria-vacanta (2)

resort-austria-vacanta (3)

resort-austria-vacanta (4)

resort-austria-vacanta (6)

resort-austria-vacanta (7)

resort-austria-vacanta (8)

resort-austria-vacanta (9)

Tot interiorul abunda de elemente naturale cum ar fi piatra, lemnul sau blanurile. Este o cabana care abunda de un sentiment rustic, dar si contemporan in acelasi timp. Arhitectii au conceput ca fiecare dormitor sa ofere o vedere panoramica a regiunii prin intermediul geamurilor imense.

O cabana cocheta care poate fascina fiecare turist si sa ii transforme vacanta in cea mai frumoasa experienta.

sursa: www.freshome.com

Tags : arhitectura cabana austria

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.