close

In spatele acestui design deosebit stau arhitectii de renume din spatele Franson Wreland. Aceasta vilă confortabilă și de bun gust, are o suprafata totala de 294 metri patrati si dupa am zis si in tiltu, este situata in Stockholm, Suedia, intr-o zona rezidentiala. Vila adaposteste sapte camere, fiind constrita special pentru o familie mare. Exteriorul din lemn, înconjurat de o grădină frumoasă nu dezvaluie prea multe.
De aceea, odata ajuns in interiorul vilei, un oaspete este probabil să se simtă copleșiți de aspectul impunator prin designul de ansamblu. Livingul are un tavan foarte inalt si este încadrat de podea, vitraliile de pe tavan, deschiderea în grădina acoperită și canapeaua confortabila. Simplitatea și noblețea suedeză sunt prezente peste tot, creând o casă plină cu caracter. Pereții albi aduc sentimentul de spațiu dar sunt și stropi de culoare atent pusi in zone strategice pentru a anima camerele exact cat este necesar. Al doilea etaj incepe cu o bibliotecă frumoasă și ofera un spațiu de lectură confortabil. Bucurați-vă de turul virtual de mai jos și spuneți-ne ce credeți despre acest proiect adus la realitate !
design viladesign viladesign vilacasino en ligne src=”http://freshhome.ro/wp-content/uploads/cozy-Swedish-villa-3.jpg” width=”600″ height=”395″ />design viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign viladesign vilasursa: freshome.com

Tags : arhitecturadesigndesign vilaFranson Wrelandstockholmvila

1 Comment

  1. Pingback: Imobiliare Ploiesti Romania design vila stockholm | Imobiliare Ploiesti Romania

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.