close

Intalnim arta la fiecare pas pe care il facem, iar designerii de la Porada s-au gandit sa faca acest lucru si din clasica oglinda de perete. Au adus acel nou in banalul accesoriu de camera in care ne reflectam fata sau ne uitam in momentul in care ne aranjam parul sau probam anumite piese vestimentare. Colectia lor se numeste Lotus&Fraska si s-au jucat cu forma oglinzilor sau cu spatiul din casa unde ar putea fi montate. Proiectul consta intr-un mecanism de montare a oglinzilor in forma de flori si frunze astfel incat sa poata fi rotite pentru ca fiecare proprietar sa isi creeze propriul model. In acelasi timp aceste oglinzi tin locul cuierului de haine avand in componenta si acesl accesoriu pentru atarnarea acestora.

oglinda1

oglinda2

oglinda3

oglinda4

oglinda5

oglinda6

oglinda7

oglinda8

Trebuie sa ne reamintim ca oglinzile in Evul Mediu  erau niste discuri usor convexe din metal: fie bronz, cositor sau argint, care reflectau lumina de pe suprafata lor extrem de lustruita. Si asta ne face sa apreciem si mai mult evolutia si descoperirea noilor metode de a ne vedea propria persoana ori de cate ori simtim nevoia. Noi tehnici de productie a oglinzilor sunt mult mai ieftine in comparatie cu o oglinda in totalitate din argint, de exemplu. Si tot acest nou, aceasta goana dupa inovatie, a condus la incorporarea acestora in orice piesa de mobilier sau montarea lor in locuri multiple. Au devenit si element de decor atat in casa cat si in locuri publice cum ar fi baruri, restaurante, chiar si statii de metrou.

Proiectul celor de Porada va ajuta sa alegeti acest tip de oglinzi pentru amenajarea unui perete din casa in favoarea unui tablou. Un avantaj este ca daca aveti montate in bataia soarelui, acesta se va juca cu lumina si culorile reflectate in intreaga incapere. Pentru ca este un sistem cu mai multe oglinzi poate avea si o intrebuintare practica. Daca va grabiti spre munca nu mai trebuie sa impartiti oglinda cu inca o persoana din casa. Fiecare va avea bucata lui de intimitate si de rasfat.

Fresh Home va invita sa folositi arta pentru a va privi chipul si sufletul!

Tags : amenajare cameraamenajare hol intrareamenajare pereteapartamentdesign oglindamobila apartamentoglinda ieftinaoglinda pereteperetepret oglindapret oglinda perete

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.