close
Arhitecturi

Cand luxul devine necesitate

Englezii au o vorba: “Suntem prea saraci pentru a ne permite lucruri ieftine”. In ideea in care majoritatea lucrurilor foarte ieftine sunt fie de proasta calitate, fie de provenienta indoielnica, investitiile unor sume importante de bani in proiectele importante, cum ar fi amenajarea unei case, pare sa fie pe deplin justificate. In cele ce urmeaza, va vom arata o vila de lux, renovata si transformata intr-unul dintre cele mai fabuloase proiecte pe care le-ati vazut vreodata.

vila de lux 3

vila de lux

vila de lux 2
Proprietarii au mers inca de la inceput pe ideea ca investitia (de ordinul sutelor de mii de dolari) va fi cumva recuperata pe termen lung, astfel ca au ales un design modern, de lux, 100% functional. In plus, atat pe exterior cat si pe interior, peretii sunt izolati termic, iar ferestrele sunt din tripul strat, tocmai pentru a nu cheltui foarte mult pe incalzire in timpul sezonului rece.
vila de lux 10

casa de lux 4

casa de lux 5

casa de lux 6

vila de lux 7

vila de lux 8

vila de lux 9
Conservarea energiei termice era o sarcina vitala inca din primul moment al renovarii casei, tocmai din cauza spatiilor largi. Dupa ce aceasta problema a fost rezolvata, proprietarii s-au decis spre un stil modern, scopul secundar al resedintei fiind de a oferi cazare firmelor care cauta locatii mai ieftine de team building. Cu alte cuvinte, au cautat sa decoreze casa intr-un stil cat mai modern cu putinta, chiar daca investitia in amenajari interioare a costat destul de mult, in ideea ca in viitor isi vor scoate investitiile prin inchirierea pe perioade limitate a vilei.
vila de lux 11

vila de lux 12

vila de lux 13

vila de lux 14

vila de lux 15

vila de lux 16

vila de lux 17

Tags : luxury

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.