close

Daca ati locui in aceasta casa de lux v-ati simti ca intr-o calatorie. Situata in Mallorca, Spania, casa a fost de fapt, fabrica pe bucati in Germania si apoi livrata pe aceasta insula. Astfel s-a reusit crearea unui decor idilic, perfect pentru fiecare din voi.

Este situata intr-o zona linistita pe o suprafata de 17.000 m2, si este departe de agitația orasului, oferind o evadare in privat pentru odihna, relaxare si recreere.A fost folosita ca culoare albul stralucitor pentru a veni in contrast cu albastrul cerului si marii. Nu mai punem la socoteala si imprejurimile acesteia care o transforma in statiunea ideala pentru a petrece concediul.

Casa are forma literei H si au fost folosite materiale de o calitate superioara. Avantajul ei este folosirea geamurilor inalte care inlatura bariere dintre interior si exterior. De altfel din interior se poate privi piscina care invita oapetii sa petreaca timp calitativ aici.

casa_luxoasa5

casa_luxoasa6

casa_luxoasa4

Atat in interior cat si afara, casa este plina cu spatii care sunt placute pentru ochi si linistitoare pentru suflet. Punte din placi albe si un mic loc cu nisip alb situate langa piscina indeamna pe orice sa stea la plaja intr-o zi calda de vara.

Zona livingului este despartita de exterior prin intermediul unui material rabatabil care poate oferi umbra sau luminozitate, in functie de preferintele fiecaruia.

Piscina este propriu-zis construita in jurul piscinei si are usi glisante din sticla care permit soarelui sa se joace cu formele si umbrele.
Totul a fost construit pentru a oferi confort,lejeritate in comportament si o modalitatea de a evada din cotidian. Pentru aceasta s-a folosit un mobilier clasic, minimalist si confortabil.

Zona pentru servit masa din interior se deschide face legatura cu zona de divertisment in aer liber prin intermediul unei usi glisante.
casa_luxoasa7

casa_luxoasa2

casa_pe_insula2

casa_pe_insula

casa_luxoasa11

casa_luxoasa10

casa_luxoasa9

casa_luxoasa8
In bucatarie s-au folosit dulapuri albe, simple, asezate liniar pentru a mentine designul minimalist ales. In interior veti gasi si o camera cu jacuzzi  sau una cu Sauna ( aceasta are iesire spre curtea vilei) unde veti putea uita de griji si sa va ganditi numai la voi.

decor_dormitor

decor_dormitor2

decor

decor_baieDormitorul este un spatiu cochet, curat unde intimitatea si simplitatea sunt caracteristicile de baza.
Dressing-ul are spetiul lui bine definit si ofera o multime de spatii de depozitare bine organizate.

casa_vis

casa_plaja
O vila de lux capabila sa satisfaca pana si cea mai pretentioasa persoana. O casa a dorintelor, confortului si evadarii din aglomeratia si monotonia unui oras aglomerat. Asteptam sa gasim astfel de proiecte si la noi in tara ca sa ne mandrim mai departe.

Fresh Home va indeamna sa fiti creativi si sa visati indraznet!

Sursa: www.trendir.com

Tags : amenajareamenajare gradinaarhitecturacasacasa de vacantadecordesign dormitordesign interiorlivinglocuintamobilaMobilierpatpenthouseperetivilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.