close
ArhitecturiCase & Vile

Casa de vacanta din Vancouver care se incadreaza perfect in peisajul inconjurator

Ati observat cum mai toate casele de vacanta aparute in ultimul timp par a se incadra perfect in peisajul inconjurator? E o adevarata tendinta eco, care are loc la nivel mondial, in care proprietarii cer arhitectilor sa gaseasca solutii pentru ca viitoarea lor locuinta, fie ea de vacanta sau nu, sa nu aiba o forma care sa para desprinsa din peisajul inconjurator.
Astazi va prezentam o casa de vacanta din Vancouver, care se incadreaza perfect in randurile de mai sus si care, speram noi, o sa va placa.

casa vancouver 15

casa vancouver 14

casa vancouver 13

casa vancouver 12

casa vancouver 11

casa vancouver 10

casa vancouver 9

casa vancouver 8

casa vancouver  7

Dialog

Dialog

Dialog

Dialog

Dialog

Dialog
Construit intr-o perfecta sinergie, proiectul Southlands Residence este inconjurat de padure. Chiar daca locuinta pare a fi construita din beton, el este folosit in punctele esentiale, in care a fost nevoie de un material care sa reziste la greutate mare. Dupa cum se vede in pozele de mai sus, materialele predominante sunt mai degraba piatra, lemnul si sticla, care respecta peisajul inconjurator. De fapt, luand in considerare paraiasul si pietrele de pe albie, pana si cimentul de la temelie pare ca face parte in mod natural din peisaj.

Casa a fost construita si aranjata de catre cei de la DIALOG, nu de la 0, ci pe bazele unei proprietati mai vechi. Constructorii au eliminat peretii de ciment de la exterior si i-au inlocuit cu pereti din sticla. Vancouver nu e neaparat o zona extrem de calduroasa, insa se pare ca ei izoleaza suficient de bine locul astfel incat facturile la incalzire sa nu fie insuportabil de mari.

Pe interior, nuantele au fost pastrate in tonuri cat mai calduroase. In fiecare incapere s-a lasat o portiune de lemn in culoare naturala, iar camerele au fost dotate cu minimul necesar, tocmai pentru a ilustra senzatia de spatiu natural, dar si pentru a mentine o atmosfera eleganta.

Tags : casacasa de vacantavancouver

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.