close

Conceputa pentru a fi casa de vacanta, casa Hello Kitty, construita undeva in Shanghai, a devenit o mica afacere pentru proprietari, care acum o inchiriaza pentru sedinte foto, majorate si petreceri destinate… femeilor. Construirea casei nu a fost sponsorizata in niciun fel de catre cei de la Hello Kitty, proprietarii spunand ca ideea le-a venit din discutiile cu ficele lor, care voiau o casa pentru… printese. Cum brand-ul anterior mentionat era, totodata, brand-ul preferat al celor 2 fete, proprietarii au conceput un plan traznit, care apoi a devenit viral.

casa hello kitty 6

casa hello kitty

casa hello kitty 2

casa hello kitty 3

casa hello kitty 4

casa hello kitty 5
Dupa cum vedeti, casa e conceputa special pentru a avea 2 fete. Partea din fata, cea principala, este colorata in roz si alb si cuprinde logo-ul brand-ului tocmai pentru a copia indeaproape casele de jucarie Hello Kitty. In plus, pe interior, proprietarii au optat pentru un numar restrans de mobilier, cu mentiunea ca absolut toate piesele de mobilier, inclusiv cersafurile, asternuturile si vopselele de pe pereti sunt colorate in roz sau cel putin, au o culoare asemanatoare.
In plus, atat pe interior cat si pe exterior, se gasesc din plin fundite de pisica si motive ale brand-ului Hello Kitty. De fapt, pana si bucataria a fost decorata cu un mobilier facut la comanda, compus din banchete dupa forma mascotei si dulapuri printate cu logo-ul brand-ului.

In ceea ce priveste reusita proiectului, parerile sunt impartite. Unii spun ca intreaga casa e de fapt un proiect kitschos, o copie de slaba calitate a caselor de papusi Hello Kitty, in timp ce unii cred despre ea ca e casa ideala de vacanta, mai ales pentru familiile cu multe fete.
Voi ce ziceti?

Tags : Casa Hello Kitty

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.