close

Casa pe care urmeaza sa vi-o prezentam azi este situata intr-o zona exclusivista din Cape Town, Africa de Sud. Ce o face speciala este ca ea este construita in aproprierea unui teren de golf si are un decor verde la exterior de exceptie. Este un proiect realizat de firma de design Antoni si Asociatii.

Ea este asezata central si pune accentul pe divertismentul de familie in natura. Astfel beneficiaza de o gradina generoasa care ofera posibilitatea de a intreprinde activitati diverse alaturi de cei mici in curtea scaldata de razele soarelui. Nici interiorul nu se lasa mai prejos. In camera de zi vom observa o plasma de dimensiuni mari la care se poate monta o consola de jocuri. Se va o crea o zona pentru distractii atat alaturi de familie cat si de prieteni.

Ca o anexa a casei a fost amenajat un bar modern, cu scaune albe si o mini piscina interiora. Incaperea are un singur perete zidit, in rest este imprejmuita de ferestre din podea pana in tavan. E un spatiu care emana libertate si fericire. In fata lui este o zona de relaxare cu mini paturi foarte joase. Iar daca va asezati aici puteti privi la televizorul din camera de zi, care de asemenea are ferestre rabatabile imense pentru a face legatura cu exteriorul.

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_02

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_03

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_01

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_04

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_05

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_06

Indoor-Outdoor-Luxury-at-a-Cape-Town-Contemporary-Golf-Course-Home_07

Bucataria face legatura si ea cu exteriorul si cu zona de relaxare si este aranjata in alb, chiar si mobila. Electrocanicele sunt ascunse in mobila si altfel poate fi si ea considerata un mini bar pentru ca se elimina acea imagine de loc clasic pentru gatit.

In zona spatiului de zi se poate observa un semineu inconjurat de ziduri albe si cu accente de piatra peste ea. Este o tema folosita si pentru peretii de mai sus care duc spre scarile de urcare la etaj. Cea mai fascinanta incapere de la etaj am putea spune ca e baia. Este construita sub un acoperis inclinat, cu o cada adanca si chiuveta dubla.
Aici totul este fascinant si la superlativ. Casa le are pe toate: aer curat, soare, un cadru informal si contemporan, unde oaspetii se vor bucura sa stea la povesti alaturi de gazde.

Tags : amenajareamenajare gradinaarhitecturabaiebucatariecameracamera de zidesign dormitordesign interiorexteriorgradinaideilivinglocuintamobila ieftinamobila sufragerieMobilierperetiresedintaspatiusufragerievilavila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.