close
Arhitecturi

Cea mai scumpa casa din Statele Unite

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este cu adevarat special datorita valorii imense. Este vorba despre cea mai scumpa casa din Statele Unite ale Americii, pusa la vanzare (initial) pentru suma de 195 de milioane de dolari. Ea apartine mogulului imobiliar Jeff Grene, care a pus pentru prima data aceasta proprietate la vanzare in anul 2014 prin noiembrie.

Neavand cumparatori in ciuda reclamei create si a tuturor strategiilor de marketing implementate, acesta a incerat sa o si inchirieze, pentru suma “modica” de 475 de mii de dolari pe luna (da, ati citit bine!). Negasind clienti nici pentru inchiriat, acesta a decis sa scada substantial pretul, astfel ca a taiat din pretul initial nu mai putin de 46 de milioane de dolari. Chiar si asa, aceasta proprietate este inca cea mai scumpa casa din Statele Unite.

De ce? In primul rand, proprietatea poarta numele de Palazzo di Amore si a fost construita pentru a gazdui cele mai tari petreceri din Beverly Hills. Are un sector media, cu sala de cinema proprie, club propriu, crama, sala de ball si multe altele, pe care le puteti vedea in pozele de mai jos.
and-the-views-are-undoubtedly-spectacular

the-home-has-23-bathrooms-and-12-bedrooms-including-a-5000-square-foot-master-suite-thats-a-small-mansion-in-its-own-right

with-53000-square-feet-of-space-this-mansion-is-truly-gigantic

or-chill-out-in-your-personal-spa-or-take-a-swim-in-the-spacious-pool-or-play-a-round-of-tennis-on-your-private-court

of-course-its-not-all-fun-and-games-get-lost-in-thought-by-the-128-foot-reflecting-pool-and-fountain

conveniently-for-your-guests-the-property-has-parking-for-150-cars-as-well-as-garages-for-27

but-youll-need-all-that-storage-space-since-the-palazzo-di-amore-has-its-own-private-label-vineyard-which-produces-around-400-cases-a-year

did-we-mention-that-the-wine-cellar-holds-3000-bottles-and-a-tasting-room

theres-a-screening-room-that-seats-50-as-well-as-a-bowling-alley-and-game-room

guests-enter-through-a-floating-glass-floor-walkway-lined-with-olive-trees

the-15000-square-foot-entertainment-complex-is-what-sets-this-home-apart-it-has-a-ballroom-with-a-revolving-floor-and-can-host-250-for-a-seated-dinner

visitors-pass-through-three-sets-of-gates-before-arriving-at-the-grand-home-the-two-story-entry-has-a-pair-of-curved-marble-staircases

the-palazzo-di-amore-is-not-your-ordinary-mansion-its-a-true-party-palace-with-space-to-entertain-1000-guests
Ca sa va faceti o idee cam despre ce vorbim, pentru ca pozele nu sunt intotdeauna relevante, ganditi-va ca garajul e suficient de mare pentru a gazdui 27 de masini, la care se mai adauga alte 150 de locuri de parcare, iar casa e suficient de incapatoare cat sa gazduiasca 1000 de invitati deodata.

De asemenea, sala de bal poate gazdui serate pentru 250 de persoane (asezate la mese), iar numai zona media sau cea de entertainment are aproape 5000 de metri patrati. Este fara indoiala o proprietate in care opulenta este la ea acasa, asta daca adaugam la ce am scris mai sus si o crama cu o rezerva de 3000 de sticle de vin si o sala de degustare, o piscina lunga de 50 de metri, propriul centru spa si chiar pana si propria podgorie.

In ceea ce priveste celelalte camere, Palazzo di Amore are 12 dormitoare si 23 de bai, precum si o suita principala, cu o suprafata de aproape 1400 de metri patrati. IMENS! Oare cine ar cumpara asa ceva?

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.