close

Desi cu totii am visat, macar o data, sa putem zbura, acest lucru nu este posibil, din pacate, decat cu avionul, parasuta sau balonul. Dar v-ati gandit vreodata cum ar fi sa inotati spre orizont? Ei bine, daca dumneavoastra nici nu v-a trecut prin gand, aflati ca asiaticii din Singapore au construit o piscina deasupra lumii, mai exact la etajul 57 al unui hotel din centrul orasului, la 200 de metri inaltime. Este situata deasupra hotelului si are forma de vapor. Piscina este atractia principala a rezervatiei turistice Marina Bay Sands. V-am pregatit, mai jos, o galerie foto, care va va taia respiratia.

pool

piscina572

piscina575

piscina574

piscina573

piscina578

piscina576

piscina579

 Desi piscina da impresia ca se contopeste cu linia orizontului, in realitate, insa, nu este un mare mister, mecanismul fiind unul cat se poate de simplu: nivelul apei este cu un centimetru peste marginea piscinei. Apa se scurge intr-un bazin amplasat mai jos, apoi se intoarce in piscina, printr-un circuit continuu.

Bazinul de 150 de metri nu este, insa, pentru oricine. Fiind situat la o altitudine foarte mare, persoanele care sufera de rau de inaltime isi pot risca sanatatea. Pentru ca nu a fost construita o margine deasupra apei, exista tot timpul senzatia de cadere in gol. Insa multi dintre amatorii de senzatii tari spun ca tocmai in acest fapt consta frumusetea si farmecul locului.

Singurele spatii care au fost ingradite cu pereti din sticla sunt piscinele pentru copii. Constructia a fost gandita ca masura de siguranta pentru cei mici, care oricand ar putea aluneca pe marginile piscinei, daca aceasta nu ar fi protejata.

Deschisa in 2010, in urma unei investitii de peste cinci miliarde de euro, piscina este una exclusivista, disponibila doar pentru clientii cazati intr-una din cele 2.561 de incaperi ale hotelului Marina Bay. O noapte de cazare, pentru doua persoane, costa aici 399 de euro.

Tags : hotelInfinity PoolpiscinaSingapore

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.