close

Din seria resedintelor la care fiecare din noi viseaza, ne-am gandit sa va mai inseninam privirea una inconjurata de padure. Peisajul este incredibil, numai verdeata la fiecare pas si sunetul melodios al adierii vantului printre frunzele copacilor. Este o casa proiectata si decorata de Firma de Arhitectura Mc Clellan Architects.

Ce sa mai…este refugiul in mijlocul naturii pentru fiecare sfarsit de weekend sau pentru acele zile in care nu mai vrem sa auzim sau sa vedem! Este ideala pentru va refugia si intra in comuniune cu natura.

Inca de la intrare reuseste sa atraga priviri pentru ca cei care vin in vizita sunt parca ghidati de drumul pavat pana in fata usii casei. De jur imprejurul acetei alei se poate admira o gradina imensa cu un gazon impecabil. Este la fel de verde ca tot peisajul inconjurator, este legatura dintre casa si natura.

resedinta-de-lux (3)

resedinta-de-lux (2)

resedinta-de-lux (1)

resedinta-de-lux (4)

resedinta-de-lux (13)

resedinta-de-lux (14)

resedinta-de-lux (12)

resedinta-de-lux (11)

resedinta-de-lux (7)

resedinta-de-lux (10)

resedinta-de-lux (9)

resedinta-de-lux (8)

resedinta-de-lux (6)

resedinta-de-lux (5)

Din momentul in care ati intrat veti ramane si mai surprinsi. Camera de zi are un tavan foarte inalt care comunica lin cu etajul superior. Este un spatiu deschis care da impresia unui constructii mai mari decat in realitate. Asa cum v-am obisnuit, si in aceasta resedinta livingul, spatiul de servit masa si bucataria comunica intre ele. Trecerea este lina prin intermediul decorurilor si mobilierului.
Ne-au placut foarte mult culorile calde folosite si combinatia lor cu nuantele de gri. Dar si mai fascinati am fost cand am inceput sa urcam cu privirea pe scari, la nivelul superior. Acolo dormitoarele sunt incredibile, cu ferestre mari care permit sa fie admirata natura. Fiecare dormitor ofera vederi catre padure si este prevazut cu o baie care are aceeas priveliste.

Dormitoarele sunt iluminate prin intermediul unor sporturi a caror intensitate a luminii poate fi reglata. S-a lasat la optiunea fiecaruia ce tip de atmosfera doreste sa isi creeze in camera.

Este o locuinta de care ne-am indragostit iremediabil si pe care am tinut mortis sa o impartasim cu voi! Daca ati vazut si voi resedinte care v-au furat privirile si gandurile va rugam sa le impartasiti cu noi!

Tags : amenajareamenajare gradinaapartamentdecor interiordesign interiordormitoridei decorinspiratie sufragerielivinglocuintamobilamobila bucatariemobila dormitormobila ieftinamobila sufragerieMobilierpatsufragerievila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.