close

V-ati gandit vreodata cum ar fi sa ii aveti vecini pe Leonardo Di Caprio, Demi Moore, Bruce Willis sau Angelina Jolie? Ei bine postul de azi se adreseaza unei case de pe plaja din Malibu situata intr-o zona exclusivista.  Este o resedinta care fascineaza in primul rand prin vedetele care au o casa de vacanta aici si apoi prin vederile catre Oceanul Pacific, nisipul fin, soarele arzator si interioare luxoase.Este o resedinta care de altfel este scoasa la vanzare si isi asteapta prooprietarul din clipa in clipa. Ea are un aspect atragator si reuseste sa capteze atentia fiecarei persoane, chiar daca sunteti sau nu interesati ca cheltuiti o avere pentru o casa.

Interioarele sunt decorate cu culori neutre ale naturii inconjuratoare, cu tavane din grinzi masive din lemn pentru a oferi un fel de caldura si familiaritate acestui spatiu.
casa-plaja-malibu (9)

casa-plaja-malibu (10)

casa-plaja-malibu (11)

casa-plaja-malibu (12)

casa-plaja-malibu (13)

casa-plaja-malibu (14)

casa-plaja-malibu (15)

casa-plaja-malibu (16)

casa-plaja-malibu (17)

casa-plaja-malibu (18)

casa-plaja-malibu (19)

casa-plaja-malibu (20)

casa-plaja-malibu (21)

casa-plaja-malibu (22)

De altfel toata casa pastreaza tema lemnului, fiind intalnit in piesele de mobilier din toata casa in culorile sale naturale si asttfel interioarele sunt decorate in aceste nuante.
Per total este o casa eleganta si care emana un aer degajat si relaxat pentru a nu ii face pe proprietari sa se simta foarte constransi atat de lucuinta in sine, cat si de tot ce ii conjoara in afara ei. Ca in orice vila care se respecta, vom putea observa si aici ferestrele foart mari din podea pana in tavan. O alta caracteristica ce nu putea lipsi este comunicarea dintre living, bucatarie si zona de luat mese. Pentru ca ele sunt asejazate intr-un spatiu deschis, separate doar prin elemente de decor, reusesc sa creeze o incapare extraordinar de mare.
Dar din punctul nostre de vedere cea mai importanta parte a casei ramane dormitorul. Cu celebrele ferestre mari si atul asezat in aproprierea lor ofera o imagine incredibila. Imaginati-va cum ar fi sa va treziti in fiecare dimineata si sa ascultati sau admirati oceanul de la voi din pat! Ce poate fi mai elegant, euforic sau captivant decat aceasta imagine? Si pe masura grandiozitatii acestei camere este si baia. Aceasta este imensa. Cu o casa putin retro alba si decoruri de lemn va indeamna sa stati si sa visati in fiecare seara aici.

De jur imprejurul acestei case se afla o curse destul de mare, cu ziduri inalte pentru a oferi intimitate si a ii feri pe proprietari de orice privire indiscreta din jur.

Daca aveti 12 milioane de dolari va invitam sa cumparati aceasta casa si sa ne chemati si pe noi la petrecere. Vom veni negresit! 🙂

Tags : casa demi moorecasa leonardo di capriocasa plajacasal angelina joliedecor casamobila casaplaja malibuvila de luxvila exclusivista

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.