close

Ne plac casele spatioase cu o gradina generoasa pe care sa le putem amenaja asa cum ne dorim si cum vedem in reviste. Pentru a va alimenta dorintele va prezentam o casa din Atlanta care respecta in detaliu traditia acestei zone, dar in acelasi timp i-au fost adaugate si amanunte moderne. Este o casa spatioasa, realizata in nuante de alb pur, crem, bej si maro. Avantajul acestei superbe locuinte este curtea incredibil de mare pe care o are o componenta.

Proprietarii au creat un foisor, dintr-o anexa a casei, destinat a fi un loc special pentru a servi micul dejun. Acesta este in nunate de gri si negru cu ferestre arcuite. Niste usi in stil frantuzesc fac legatura cu bucataria. Aceasta este un alt loc care va va rapi privirile: mobila formata din rafturi albe si o masa mare cu o chiuveta incorporata – ideala pentru a avea totul la indemana in timp ce gatiti.

Din bucatarie se poate observa sala de mese si sufrageria. Tavanul este facut din grinzi de lemna masiv ce se continua pana in bucatarie.

 Scarile au balustrade din fier forjat si ferestre la trecerea intre nivele. Dormitorul principal este o alta joaca a culorilor pastelate: pereți albi, tablia de la pat, covorul si lampile crem. Cadrul este completat de ferestrele mari cu jaluzele crem. Totul creaza un spatiu intim, regasit de asemenea si in baie. Aceasta este foarte minimalista, dar nu ii lipsesc ferestrele la fel de mari ca in dormitor. Este un loc care se scufunda in razele soarelui si se lasa inundat de lumina.

Daca mergem mai departe in afara casei, in gradina vom observa o masa acoperita cu scaune situata foarte aproape de zona in care este asezat gratarul.

casa_traditionala1

casa_traditionala2

casa_traditionala3

casa_traditionala4

casa_traditionala5

casa_traditionala6

casa_traditionala7

casa_traditionala8

casa_traditionala9

casa_traditionala10

casa_traditionala11

casa_traditionala12

casa_traditionala13

casa_traditionala14

O casa cu gust si foarte mult spatiu. Acesta este si motivul pentru ca am ales sa vi-o prezentam. Speram ca v-au placut imaginile si v-am trezit interesul sa va construiti casa mult visata!

Tags : amenajareamenajare gradinabiroubirouricasacasa de vacantadecordesigndesign dormitorresedinta

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.