close

Din seria vilelor care ne rapesc privirile si ne taie rasuflarea, am decis sa va mai prezentam una. Cand ne gandim la casa viselor noastre o proiectam in minte ca fiind foarte spatioasa, cu gradina pentru un gratar cu prietenii, o piscina imensa cu apa cristalina si interioare elegante. Ei bine fix la fel veti putea sa vedeti in imaginile ce urmeaza. O vila de lux care rasfata si creeaza euforia atat de necesara uneori fiecarui om. Ea este asezata intr-un decor rustic, cu mult peste nivelul caselor din jur, fiind construita pe un deal. Este efectiv un deliciu pentru oricine si abunda in lux si decoruri moderne. Este o casa pe 4 nivele, la penultimul aflandu-se si piscina. Se face accesul din casa prin intermediul unei terase minunate.

Avand in vedere dimensiunile reduse ale locuintelor din jurul ei este imposibil sa nu o observati si sa nu va capteze atentia.

vila-lux-cu-piscina (1)

vila-lux-cu-piscina (2)

vila-lux-cu-piscina (3)

vila-lux-cu-piscina (4)

vila-lux-cu-piscina (5)

vila-lux-cu-piscina (6)

vila-lux-cu-piscina (7)

vila-lux-cu-piscina (8)

vila-lux-cu-piscina (9)

vila-lux-cu-piscina (10)

vila-lux-cu-piscina (13)

vila-lux-cu-piscina (14)

vila-lux-cu-piscina (16)

vila-lux-cu-piscina (17)

vila-lux-cu-piscina (11)

Nu ne-am putut abtine sa nu va aratam mai multe fotografii cu piscina. Ea este cea care ne-a fascinat pe noi. In momentul in care o privim ne imagina cum ar fi sa stam si sa privim noaptea peste orasul adormit care abunda in lumini calde. Este exceptional sentimentul si ne poate calma chiar si incele mai groaznice momente ale vietii. Speram ca sunteti de acord cu noi si ca v-a atras privirea si curiozitatea.

In ceea ce priveste decorurile am observat ca in ultima vreme se poarta nuantele de crem si alb pentru casele de lux. Probabil pentru ca sunt culori elegante care reusesc sa puna in evidenta fiecare piesa de mobilier si sa nu ii umbreasca din valoare si granduozitate. Un alt aspect care ne-a placut este ca livingul, si majoritatea interioarelor de altfel, reusesc sa se imbine foarte placut cu mediul inconjurator. Poate si pentru ca au fost folosite ferestrele foarte mari si transparente cu care ne-am obisnuit cand vorbim despre vile de lux.

Putem spune ca inauntru casa beneficiaza de un aer putin rustic prin amplasarea unor pereti imbracati in piatra si mobila din lemn care isi pastreaza culoarea. Este acea fuziune intre lux si rustic. Totusi e vorba despre o casa si trebuie sa redea senzatia aia din copilarie, cand mergeam la bunici si ne refugiam in bratele lor. Doar ca timpul a trecut si decorurile s-au schimbat. A mai rams doar sentimentul de a fi undeva in siguranta si a simti ca te imbratiseaza cu toata caldura.

Interiorele sunt superbe, cu candelabre elegante si suprafete netede din materiale scumpe si exclusiviste. Ce sa mai e visul fiecarui om. Ne bucuram ca exista si persoane care reusesc sa isi atinga telurile si se bucura de reusitele lor.

Fresh Home viseaza alaturi de voi!

Tags : autocolant peretecameracamere copiidecor interiordesign dormitordormitoaredormitorgradinalocuintamobilamobila dormitorMobilierpatpenthouseresedintavila de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.