close

Fiecare din noi isi doreste sa aiba o casa sau un apartament  cat mai mare, cat mai spatios si mai rafinat. Ne-am gandit sa va prezentam un penthouse inedit, care va va rapi privirile intr-o clipa.

Acest penthouse rafinat a fost proiectat de designerul Calderin design, in New York City. A creat un interior luxos si foarte elegant, care are unele elemente decorative ce confera imaginea de spatiu mare. Este foarte greu sa nu observe amestecul de culori indraznete, de la rosu deschis pana la un negru intunecat. Ca texturi a folosit pielea si lemn. Acestea sunt solutiile ideale pentru crearea unui design pretentios.

Prin utilizarea metodelor de iluminat diverse, a creat o atmosfera intima si unicata in apartament. Este un design rafinat care aduce ceva nou in arta de decorarii interioare. S-a dorit creearea unui spatiu care emane energii vibrante si care sa ofere in acelasi timp foarte multe locuri de depozitoare. Stim prea bine cum suntem noi ca oameni. Strangem suveniruri de peste tot si trebuie sa avem unde sa le punem apoi. Echipa de design a decis ca in interior sa nu monteze usi si astfel s-a creat impresia de spatiu mai mare.

design_interior

redecorare_interior1

redecorare_interior2

redecorare_interior3

redecorare_interior4

redecorare_interior5

redecorare_interior6

redecorare_interior7

redecorare_interior8

In afara de toate acestea, apartamentul are vedere la mare si este cu adevarat unul dintre proiectele cele mai remarcabile realizate vreodata. Dormitorul alb in totalitate creeaza o oaza de relaxare și odihna.  Dupa cum veti observa in fotografii, camera de zi este locul perfect pentru visare si permite, prin intermediul ferestrei imense, admirarea peisajului care parca a fost creat special pentru acest apartament.

Tags : penthouse

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.