close
ArhitecturiCase & Vile

Resedinta de lux eleganta si prietenoasa in Texas

Suntem tentati sa credem ca Texasul nu e nimic altceva decat un teritoriu parasit, extrem de calduros, in care viata nu e posibila pentru prea mult timp, lucru cauzat de documentarele din desert, cat si de desenele animate cu urmariri prin desertul texan.

casa eleganta

casa eleganta 2

casa eleganta 3

casa eleganta 4

casa eleganta 5

casa eleganta 6

casa eleganta 7

casa eleganta 8

casa eleganta 9
Astazi ne propunem sa va aratam ca pana si in cele mai aride locuri exista viata. Resedinta de lux pe care v-o prezentam astazi se gaseste undeva intr-o zona locuibila din Austin, Texas. Bazata exclusiv pe lemn si sticla, atat pe interior, cat si pe exterior, casa pare ca face parte in mod natural din peisaj, fiind inconjurata de o oaza de verdeata si de copaci.

In partea laterala dreapta a casei se afla un mic iaz, element care amplifica si mai mult efectul vizual resimtit de cei care vad pentru prima data casa. Combinatiile de culori pamantii si semineul ofera pe interior un sentiment de caldura, de confort si de liniste, cumva in contrast cu multimea de verdeata din interior. Este, daca vreti, un contrast pe care putini il sesizeaza, intrucat interiorul este asemanator desertului arid (dar care culmea, sustine o viata confortabila), iar exteriorul este bogat in plante si apa, deci locatia ideala pentru a locui.

 

Tags : vila de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.