close

Prin cautarile noastre am gasit o casa cu totul deosebita. Un apartament situat intr-un bloc zgarie nori din New York pe care proprietarii l-au decorat asemeni pasiunii lor. Este un penthouse cu patru etaje unde iubirea pentru a scalada ziduri a prins contur. Toata casa este prevazuta cu zone de urcat prin catarare, iar la coborare au fost montate topogane sau siteme de coborare cu franghia. Asa au parte ori de cate ori de senzatia de libertate pe care ti-o da caderea in gol. Arhitectul acestei case este David Hotson, iar designerul de interior Ghislaine Viñas. Cei doi si-au imaginat si au creat o casa uimitor de moderna cu o multitudine de detalii interesante.Skyhouse-1

Skyhouse-2

Skyhouse-3

Skyhouse-4

skyhouse

skyhouse2

skyhouse3

skyhouse4

Toata casa are o structura de otel pentru a putea mentine greutatea corpurilor umane.

In spatiul principal de locuit este amenajat un cadrul de otel pentru a oferi spatiu de urcare la partea superioara pe toate cele 4 nivele pana la acoperisul penthouse-ului. Spatiul de locuit principal se ingusteaza la un moment dat  pentru ca are un balcon suspendat. Acest balcon face legatura cu mansarda de unde se pot admira privelisti incredibile.
La celalalt capat al podului este un orificiu circular pentru intrarea in topogan care are partea superioara din sticla pentru a putea tot ce este deasupra. Coborarea rapida prin topogan asigura intrarea intr-un din dormitoare printr-o fereastra. De altfel se continua si face accesul prin tavan cu bibblioteca.

In rest decorul este foarte simplist. Totul este zugravit in alb, cu mici inseratii de pete de culoare prin intermediul mobilei si obiectelor decorative. O casa care atrage fiecare privire, poate pentru unii poate parea usor ciudata si ca este rezultatul unei nebunii de moment.

Trebuie sa recunoastem ca este o idee formidabila si ca trebuie sa apreciem indrazneala de care au dat dovada.

Este unul din acele momente in care putem fi incantati de pasiunile oamenilor si ne dau curaj sa ne punem in practica orice gand al mintii noastre.

Tags : amenajareapartamentarhitecturaautocolant peretecamera de zicasa de vacantadecordecor casadecor interiordesign interiorideilocuintaMobiliernew yorkpenthouseperetiskyhousespatiusufragerievila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.