close

Cum vi se pare ideea de a lucra la un birou in mijlocul naturii? Sau la unul in care coborati pe tobogan? Sau poate la unul care arata ca un vapor? Daca va ganditi ca asa ceva nu se poate intampla in viata de zi cu zi, aflati ca se poate. Ba chiar mai mult, acestea nu sunt singurele spatii de birou neconventionale. Companiile mari, in special cele a caror activitate presupune munca de creatie, si-au proiectat tot felul de spatii de lucru, care sa-i inspire si sa-i motiveze pe angajati. Vom vedea si noi, in galeria de mai jos, cateva astfel de exemple.

1

2

3

4

4

6

7

8

Sunt locuri in care munca se imbina perfect cu distractia si relaxarea. Din dorinta de a transforma activitatea de lucru intr-una cat mai placuta, companii gigant, precum Google sau Cartoon Network, au amenajat spatiile de birou in asa fel incat angajatii sa se simta motivati si sa gaseasca inspiratie mai usor.

Birourile amenajate intr-un stil neconventional, amuzant si relaxant au o influenta directa asupra performantelor angajatilor. Un spatiu anost si monoton, cu mobilier standard, poate parea banal si plictisitor si poate suprima dorinta de lucru a oamenilor.

In ultima vreme, foarte multi fondatori au devenit interesati de ideea de a crea un spatiu de lucru mult mai agreabil, unde sa mergi cu placere. Ei tin sa demonstreze ca biroul nu inseamna doar o masa, un scaun si un computer. Biroul poate fi o a doua casa, un loc care sa te inspire, dar si un loc unde iti poti face noi prieteni si unde sa te simti relaxat, nu incordat.

Astfel, au aparut birouri in aer liber, birouri in care traficul de la un etaj la altul se face pe tobogan, birouri sub forma de pista de carting, birouri in interiorul unor telecabine, unor bule sau birouri in pestera.

La birou ne petrecem o foarte mare parte din viata. Asadar, cu cat este mai putin plictisitor, cu atat mai bine. Biroul este si un spatiu unde munca poate fi frumoasa, nu doar stresanta si plictisitoare.

Tags : birouneconventionalespatii de birou

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.