close

Suntem obisnuiti ca mai toate casele de vacanta, mai ales daca vorbim de cabane rustice, sa fie echipate cu minimul necesar. Dupa cum ati remarcat, aceasta tendinta incepe sa se schimbe, nu numai in Romania, ci mai peste tot. Lumea incepe sa vada cu alti ochi conceptul de “design interior” si ca atare, incepe sa-si modifice in limitele posibilitatilor financiare interioarele propriilor case. Casuta de mai jos e un exemplu elocvent.

La o prima vedere, ea arata ca orice casa de vacanta. Cu o linie arhitecturala ce aduce aminte de secolul 19 mai degraba, ea ofera o serie de surprize tuturor celor care ii calca pragul, mai ales ca pe interior, proprietarii au amenajat casa intr-un stil modern, calduros, dar care pastreaza cu succes stilul rustic.
casa 1

case 8

case 7

case 6

casa 5

casa 4

casa 3

casa 2
Per ansamblu, casa imbina elemente de modernism si, privita cu atentie, spune povestea vietii proprietarilor. Suvenirurile interesante si lucrurile dobandite in urma calatoriilor, cu o valoare sentimentala deosebita, au fost aduse si pozitionate inteligent, astfel incat casa sa-si pastreze caracterul “de vacanta”.

E un mix neobisnuit, insa gratie faptului ca obiectele de mobilier si cele decorative au fost imbinate intr-un stil original, aspectul general e unul elegant si extrem de interesant. Dupa cum se poate vedea in pozele de mai sus, atentia la detalii, cat si luminozitatea fac astfel incat obiectele decorative sa nu para a fi aruncate si nici ca s-ar afla intr-un loc nepotrivit, ci chiar din contra.

Pe exterior, casa inca pastreaza o imagine veche, parca din secolul trecut. Tocmai de aceea, decoratiunile exterioare, chiar daca moderne, se incadreaza perfect, lucru care din nou, scoate in evidenta atentia acordata unor detalii precum balustradele din lemn de pe terasa sau florile care formeaza un drum laturalnic spre partea din spate a casei.

Tags : cabane rusticenoua zeelanda

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.