close

Nu toti prorpietarii de case in momentul in care redecoreaza isi doresc sa arate cat mai extravagant si mai tehnologizat. Postul de azi se adeseaza acelor persoane care empatizeaza cu stilul retro si simt nostalgia acelor ani. Unii dintre noi poate nu am avut ocazia sa ne bucuram de acele timpuri, dar am vazut fotografii care n-au fascinat si care reusesc chiar si azi sa ne inspire in alegrile pe care le facem in momentele in care ne gandim cum o sa arate casa noastra.Apartamentul de astazi este situata in Tel Aviv si reuseste sa aduca ceva nou si diferit fata de tot ce ne inconjoara, sa opreasca timpul in loc. Este decora in stilul anilor 70 si apartine unei familii cu doi copii, Acesta este cochet, elegant si aerisit.

S-a reusit crearea unui spatiu mai mare prin eliminarea unor ziduri din interior. Evident ca acelea nu erau zidurile de rezistenta ale casei. Astfel livingul are acum 88 de metri patrati in loc de 76 cat avea initial. Cum stilul retro inseamna culoare in primul rand, asta veti observa si aici. Mobilier si decoruri in nuante calde si variate. Putem spune ca s-au inspirat din muzica rock and roll a acelor timpuri. Pentru a accentua acea imagine s-au folosit perne rosii pentru a adauga o nuanta vibranta livingului.

In apropierea acestui spatiu se afla zona de luat masa cu scaune sport si cu acente de rosu similare cu pernele din sufragerie. In bucatarie veti observa vitrine luminoase. Aceasta este amplasata intr-un colt al incaperii si isi pastreaza efectul retro cu dulapuri albe si o urma de vechi in compozitia materialului din care sunt confectionate.

apartament-renovat-modern (5)

apartament-renovat-modern (4)

apartament-renovat-modern (6)

apartament-renovat-modern (3)

apartament-renovat-modern (2)

apartament-renovat-modern (1)

apartament-renovat-modern (7)

apartament-renovat-modern (8)
Apartamentul fiind situat la parterul unei case, prin redecorare s-a reusit comunicarea interiorului cu o terasa exterioara. Aceasta este realizata din lemn si va indeamna sa patrundeti in magia acelor ani.

Daca incepem sa discutam despre camerele de dormit, probabil ati observat in imaginile de mai sus ca arata incredibil. Dormitorul matrimonial este compact si vopsit in alb decorat cu obiecte vechi. Camera copiilor este foarte mare, cu nuante neutre si reci, diferite de luminozitatea transmisa de sufragerie. In baie veti observa pereti tapetati in verde cu model. De altfel verdele este intalnit in tot apartamentul combinat cu nuante de galben, chiar si in jurul ferestrelor de dimensiuni mari. Acestea ajuta la patrunderea luminii naturale cat mai mult posibil.

Este un apartament care aduce un omagiu anilor 70 si totul este aranjat in asa fel incat sa para foarte in tendinte si sa nu uitam una din cele mai importante perioade ale umanitatii.

Fresh Home va indeamna sa dati frau liber imaginatiei si sa creati opere de arta in casa voastra!

Tags : apartament retroidei decoridei reamenajareidei zugravire apartamentmobila apartamentmobila copiimobila dormitormobila retromobila retro ieftina

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.