close

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi face parte din categoria de case de lux. Nu este o vila, ci un duplex din Stockholm, cu 7 camere si cu o suprafata locuibila de 340 de metri patrati. Planurile initiale ale apartamentului nu includeau camerele de la etaj, insa proprietarii au reusit sa obtina aprobari cu privire la utilizarea podului, astfel ca acolo au amenajat o mica biblioteca si 3 dormitoare, dintre care 2 de oaspeti.

Spatiul de locuit este mare, cu spatiul de luat masa si livingul in aceeasi camera, o incapere de aproximativ 45 de metri patrati. Tavanul de lemn si, in general, utilizarea lemnului, creeaza un sentiment placut, de confort, senzatie care e accentuata si de design-ul inteligent.

Sunt doua aspecte pe care trebuie sa le punctam. Primul, tavanul de lemn pastrat (si amenajat, ce-i drept) din acoperisul initial al blocului, care ofera un aer usor rustic incaperilor de la etaj. Al doilea lucru de punctat, sau mai bine zis, punctul de forta al intregului duplex, e livingul cu acea canapea imensa pe care o puteti vedea in pozele de mai jos.

Toate elementele acestea luate la un loc creeaza din acest duplex un loc mai mult decat ideal pentru locuit. Locul e luminos, luxos, si e in mod clar unul dintre cele mai interesante proiecte de design interior pe care le-am vazut in 2013.
duplex stockholm 12

duplex stockholm 13

duplex stockholm 14

duplex stockholm 15

duplex stockholm 16

duplex stockholm 17

duplex stockholm 18

duplex stockholm

duplex stockholm 2

duplex stockholm 3

duplex stockholm 4

duplex stockholm 5

duplex stockholm 6

duplex stockholm 7

duplex stockholm 8

duplex stockholm 10

duplex stockholm 11
[sursa:fancycribs.com]

Tags : duplex stockholm

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.