close
Arhitecturi

Vila de lux in Tel Aviv, sub semnatura Paz Gersh Architects

Proiectul de astazi a fost finalizat zilele trecute, fiind cea mai noua creatie a celor de la Paz Gersh Architects. Este vorba de o vila de lux construita cu influente mediteranene, asta in ciuda faptului ca se afla in cartierul rezidential Yafo din Tel Aviv, capitala Israelului.

Casa are forma de L, avand o piscina alaturata fix pe lungimea ei. Conceputa pentru o familie cu 2 copii si cu multi prieteni, partea de jos a resedintei contine bucataria, spatiul de dining si cele 2 livinguri, unul interior si unul exterior, aranjat in preajma piscinei.
Mediterranean-residence-outdoor-furniture

Mediterranean-residence-outdoor-lounge-space

Mediterranean-residence-pool-and-louvers

Mediterranean-residence-back-yard

Mediterranean-residence-roof-garden-from-distance

Mediterranean-residence-bathroom

Mediterranean-residence-master-bedroom

white-and-wood-stairs-mediterranean-villa-paz-gersh-architects

Mediterranean-residence-library-overview-pendants

Mediterranean-residence-library-lounge-chair

Mediterranean-residence-kitchen-island-and-table

Mediterranean-residence-living-room-overview

exterior-mediterranean-villa-paz-gersh-architects

Mediterranean-residence-pool-closeup
Una dintre provocarile arhitectilor si, de fapt, a intregii echipe care a lucrat la acest proiect a fost aceea de a conferi un aspect fluid, astfel incat trecerea dintre interior si exterior sa fie cat mai lejera. Astfel, la parter exista foarte multe ferestre pe post de perete, dar si usi glisante, astfel incat sa se creeze iluzia unei iesiri directe.

Altfel, pe interior, casa are tot ce-i trebuie si este mobilata cu piese de designer, cu nume precum Taccia, Surface sau Charles and Ray Eams.Totusi, e o casa aerisita, fara mobilier in plus, ba chiar din contra, se observa usor si influenta stilului minimalist.

Piesa de rezistenta este gradina supraetajata, care este un excelent loc de relaxare sub soarele arzator al Israelului, plus ca ofera un contrast puternic intre apa si verdeata, cele doua fiind la distanta de doar cativa metri.