close
ArhitecturiCase & Vile

Vila exotica in Republica Dominicana realizata A-Cero Architects

V-ati imaginat vreodata cum ar fi sa va treziti dimineata, intr-o casa pe plaja? Sa mai punem sa aveti si Marea Caraibilor in toata splendoarea ei in fata voastra? Cu siguranta da si daca nu ati facut-o pana acum cu siguranta v-am starnit putin interesul. Ei bine azi vom mai adauga o casa de vis in colectia noastra. Este o vila exotica si uimitoare situata pe plaja din Santo Domingo, Republica Dominicana. Trebuie sa recunoastem ca numai cand spunem tara in care se afla garanteaza succesul acestei resedinte. Asezata intr-o zona tropicala, cu palmieri in jur, cu nisip alb si marea in fata, vila reuseste sa creeze cel mai frumos cadru.

Ea ca si constructie arhitecturala este un tot singular, cu forme unduitoare din piatra, asemenea unui parc de skateboard. Si are un contrast extraodinar in curtea interioara. Desi de jur imprejurul ei se afla plaja, in interior beneficiaza de o gradina destul de spatioasa cu un gazon impecabil inconjurat de palmieri. Ce isi poate dori mai mult un om in viata asta? O data ajunsi aici nu ati mai dori sa plecati. Ati vrea ca timpul sa se opreasca in loc numai pentru voi si sa va lase sa visati încontinuu.

Interiorul casei isi pastreaza tema de piatra. Mai tot mobilierul este din piatra cu mici accente de lemn. Totul este extraodinar de simplu, dar cochet. S-a creat o eleganta captivanta din piese de mobilier simplesi monocrome. Pentru ca daca decorul este din piatra toata casa este in alb si nuante de bej. Singura pata de culoare sunt covoarele maron. Si pentru a completa atmosfera si a oferi vederi uimitoare s-au folosit ferestrele foarte mari cu care ne-am obisnuit.

O casa care surprinde prin frumusete si eleganta inca de la primul contact! Va invitam sa urmariti imaginile si sa incepeti starea de visare:

vila-exotica (8)vila-exotica (7)

vila-exotica (9)

vila-exotica (10)

vila-exotica (11)

vila-exotica (12)

vila-exotica (13)

vila-exotica (14)

vila-exotica (6)

vila-exotica (5)

vila-exotica (4)

vila-exotica (3)

vila-exotica (2)

vila-exotica (1)

Tags : vila exotica

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.