close
Arhitecturi

Villa La Pagoda – o splendoare de 4,5 milioane de Euro

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este unul spectaculos, atat prin arhitectura, cat si prin pozitie. In apropiere de Napoli, in inima localitatii Possilipo, Villa La Pagoda impresioneaza prin marime, istorie, pozitie si altele, printre care si prin pretul de vanzare, care se vrea a fi unul in jurul sumei de 4,5 milioane de Euro.

Ce e interesant e faptul ca aceasta cladire nu s-a vrut a fi casa initial, ci adapost pentru pasarile migratoare si loc de adapost pentru pescarii veniti de pe mare, insa proprietarilor de atunci le-a placut atat de mult pozitia incat au decis sa o transforme in casa. Astfel, locuinta are o istorie de aproape 200 de ani, zice-se, si in ciuda vechimii, are cei 220 de metri patrati locuibili impartiti pe trei nivele.
villa la pagoda 21

villa la pagoda 20

villa la pagoda 19

villa la pagoda 18

villa la pagoda 17

villa la pagoda 16

villa la pagoda 15

villa la pagoda 14

villa la pagoda 13

villa la pagoda 12

villa la pagoda 11

villa la pagoda 10

villa la pagoda 9

villa la pagoda 8

villa la pagoda 7

villa la pagoda 6

villa la pagoda 5

villa la pagoda 4

villa la pagoda 3

villa la pagoda 2

villa la pagoda

Asemanarea cu o pagoda, de unde si numele, este subiliniata de punctul cel mai inalt al locuintei, care odinioara servea pe post de loc de hranit pentru pasari. Tot pentru a fi in ton cu numele, insa asta este o aditie relativ recenta, schema de design interior cuprinde cateva elemente imprumutate din cultura asiatica, dar nimic care sa iasa in evidenta prea mult. Din contra, proprietarii pun mare pret pe peisaje si pe faptul ca au propriul ponton si, in definitiv, au si de ce:golful Napoli incepe de la cativa centimetri de baza casei si ofera o priveliste spectaculoasa, care cu siguranta va atrage in curand potentiali cumparatori.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.