close
Baie

Bai cu vedere la ocean – 20 de idei spectaculoase

Stiu ca in Romania nu avem acces la ocean si nici la intinderi mari de apa, astfel ca baile in genul celor pe care le prezentam astazi nu sunt tocmai des intalnite. Totusi, sa tineti cont doar, ca o parte dintre ideile de azi pot fi implementate si pentru orice alte bai situate in zone retrase sau la inaltime, din care va puteti bucura de o priveliste.

Personal, imi place mult acest tip de baie, iar asta deoarece este bine luminata. Totusi, o greseala des intalnita e faptul ca vana/cada este pozitionata sub nivelul zidului (iar cand zic asta, ma refer la limita de sus), motiv pentru care, oricat de spectaculoasa ar fi privelistea din jur, daca utilizatorii nu sunt extrem de inalti, nu au cum sa aiba acces la ea.

bai cu vedere la ocean 20

bai cu vedere la ocean 19

bai cu vedere la ocean 18

bai cu vedere la ocean 17

bai cu vedere la ocean 16

bai cu vedere la ocean 15

bai cu vedere la ocean 14

bai cu vedere la ocean 13

bai cu vedere la ocean 12

bai cu vedere la ocean 11

bai cu vedere la ocean 10

bai cu vedere la ocean 9

bai cu vedere la ocean 8

bai cu vedere la ocean 7

bai cu vedere la ocean 6

bai cu vedere la ocean 5

bai cu vedere la ocean 4

bai cu vedere la ocean 3

bai cu vedere la ocean 2

bai cu vedere la ocean
Acesta este motivul pentru care sunt un mare fan al cazilor impamantate, care sunt si mai sigure si care, totodata, confera senzatia de spa utilizatorilor.

Deci, la amenajarea unor astfel de bai, avem 2 reguli principale:
1) ele trebuie sa fie situate intr-o zona fie retrasa, fie inalta, fara cladiri la fel de inalte in jur, tocmai pentru a oferi intimitate utilizatorilor;

2) limita de sus a cazii ar trebui sa fie la nivelul laturii inferioare a ferestrei (in cazul in care nu vorbim de un perete de sticla) sau chiar un pic mai sus, tocmai pentru a facilita accesul la privelistea de afara;

De asemenea, un alt artificiu tehnic, daca baia are deschidere la balcon, iar peretii sunt de sticla, atunci si balustrada balconului trebuie sa fie de sticla, tocmai pentru a facilita privelistea si pentru ca raza vizuala sa fie cat mai mare. Stiu, e o abordare un pic mai scumpa, insa probabil isi merita investitia, mai ales pe termen lung, pe masura ce tot mai multi oameni isi schimba ideile cu privire la design-ul de interior.

Altfel, care dintre aceste bai cu vedere la ocean e preferata voastra?

Tags : bai cu privelistebai de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.