close
Baie

Bai de lux spectaculoase si ieftin de implementat

Am mai vorbit de bai de lux pe freshhome.ro si de fiecare data am ridicat acelasi argument: ele nu sunt intotdeauna suficient de mari cat sa permita aplicarea unor idei maiestuoase. Multa lume nu ia in considerare si solutiile mai low cost de amenajare prin care pot sa isi transforme baile clasice din apartamentele (comuniste) de dimensiuni mici in bai de lux sau macar sa le sporeasca confortul substantial.

Pentru articolul de astazi v-am pregatit cateva asemenea bai, implicit cateva idei pe care le puteti aplica relativ usor, dar totusi cu o oarecare investitie mai mult sau mai putin mare, in functie de buget si de proiectul ales.
bai de lux 18

bai de lux 17

bai de lux 16

bai de lux 15

bai de lux 14

bai de lux 13

bai de lux 12

bai de lux 11

bai de lux 10

bai de lux 9

bai de lux 8

bai de lux 7

bai de lux 6

bai de lux 5

bai de lux 4

bai de lux 3

bai de lux 2

bai de lux

Vad ca la mare cautare sunt baile in care oglinda este pozitionata pe un perete lateral, bai care sunt amenajate de obicei simetric, astfel incat sa le dea avantaje egale utilizatorilor ei, care sa poata folosi simultan chiuvetele. Eventual, pentru cei care nu vor 2 chiuvete si, implicit, 2 baterii, se poate opta pentru o chiuveta la care predomina lungimea, dar si pentru o oglinda mare.

Spatiul suficient este necesar, pentru ca altfel, cu greu poate fi amenajata o astfel de baie cu forma neregulata, asa cum se intampla deseori, din pacate, in firmele din Romania. Se pot gasi solutii pentru a imbunatati aspectul si confortul din baile mici, insa asta este o tema pe care o vom trata intr-un alt articol.

Revenind la subiectul initial, observati ca nu ete nevoie de cheltuieli majore, ci de investitii inteligente. O cabina de dus construita in loc de o cabina de dus cumparata, una adaptata dimensiunilor baii si solutia descrisa in randurile de mai sus pot face minuni cu adevarat.

PS: pentru un efect vizual ca de spa, prosoapele rulate in forma de spirala pot face minuni, mai ales daca sunt prosoape mari, pentru tot corpul.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.