close
Baie

Bai luxoase – concepte noi pentru casele voastre

Am abordat zilele trecute subiectul bailor de lux si va ziceam ca unul dintre cele mai mari impedimente in amenajarea unei astfel de bai in casele voastre o reprezinta adeseori spatiul, care e disponibil in arie suficienta in prea putine cazuri. Totusi, am zis ca indiferent de suprafata, se pot gasi solutii pentru transformarea baii intr-un spatiu mai confortabil, bineinteles, cu anumite eforturi financiare.

Astazi va prezentam un alt set de bai luxoase, tocmai in ideea in care poate gasiti cateva idei pe care sa le puteti implementa in casele voastre, fie in cursul reamenajarilor urmatoare. Ele reunesc o caracteristica comuna, anume lipsa vaselor de toaleta si a accesoriilor, spatiile respective fiind lasate numai pentru relaxare si atat.
bai luxoase - concepte noi 14

bai luxoase - concepte noi 13

bai luxoase - concepte noi 12

bai luxoase - concepte noi 11

bai luxoase - concepte noi 10

bai luxoase - concepte noi 9

bai luxoase - concepte noi 8

bai luxoase - concepte noi 7

bai luxoase - concepte noi 6

bai luxoase - concepte noi 5

bai luxoase - concepte noi 4

bai luxoase - concepte noi 3

bai luxoase - concepte noi 2

bai luxoase - concepte noi
Eventual, in cazul in care astfel de accesorii exista, ele sunt bine separate de restul incaperii, tocmai in ideea in care multe dintre pozele de mai sus provin din resorturi in care suitele sunt in sistem open house, iar o baie completa ar fi fost nepotrivita din motive evidente.

Nu pot sa inchei acest articol fara sa atrag atentia asupra unui accesoriu, anume chiuvetele de sticla. E drept, tind sa se murdareasca usor si sa fie ceva mai dificil de intretinut decat chiuvetele normale de baie, dar arata bine, plus ca un astfel de accesoriu e suficient pentru a scoate in evidenta baia.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.