close
Baie

Bai moderne: iata cateva idei care sa va inspire!

In articolul din seara asta vorbim despre bai moderne. De ce? Pentru ca baia este un loc intim, care poate fi folosita fie pentru relaxare, fie pentru utilitatea ei practica. In ambele cazuri, este necesar ca aceasta incapere sa ofere tot confortul posibil, dar totodata, sa aiba si un design placut, care sa se incadreze in aspectul general al casei.

Poze cu bai moderne pentru inspiratie:

baie 18

baie 17

baie 16

baie 15

baie 14

baie 13

baie 12

baie 11

baie 10

baie 9

baie 8

baie 7

baie 6

baie 5

baie 4

baie 3

baie 2

baie 1

Sfaturi pentru amenajarea si decorarea unei bai moderne:

Prima regula spune ca accesoriile inutile si obiectele decorative nu mai au ce cauta in baie. Pentru un efect vizual maxim, noi va recomandam chiuvetele care sunt pozitionate deasupra blaturilor sau a dulapioarelor, mai ales ca aceasta practica este si deosebit de utila. Pentru baile mai mari, in situatia in care oglinzile sunt longitudinale, se pot pune chiar si 2 chiuvete, mai ales daca baia corespunde unei case in care locuieste o familie numeroasa.

Chiar daca la apartamente nu prea putem vorbi de o baie care sa nu fie lipita de perete, pentru casele in care spatiul nu e o problema, o vana spatioasa pozitionata in mijlocul camerei e cu siguranta un element modern, de efect, care arata foarte bine.

Pentru baile longitudinale, eliminarea vanei si construirea unei cabine de dus etanse, care sa aiba aceeasi latime cu cea a peretelui, este iarasi o idee practica si de efect, care nu numai ca arata bine, dar care totodata creeaza si mai mult spatiu in baie. Asociati aceasta idee cu un sistem elegant de iluminat si cu faianta si gresie intr-un ton gri si veti avea o baie eleganta si unica.

Desi avem tendinta sa asociem baii culoarea alba, dupa cum se vede in pozele de mai sus, multe bai moderne sunt decorate in cel putin 2 culori contrastante. Punctul focal creat este de regula pe peretele posterior si are drept scop crearea unei iluzii de spatiu, asta pe langa efectul cromatic cauzat.

 

Tags : baie moderna

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.