close
Baie

Bai pentru cupluri

Conceptul de bai pentru cupluri nu e neaparat nou. Romanii obisnuiau sa faca bai impreuna deseori, doar ca nu neaparat in cuplu, ci mai degraba foloseau baile ca puncte de intalnire cu partenerii de afaceri. In alta ordine de idei, am selectat astazi cateva idei de bai pentru cupluri.

Apropo, pentru cei care vor spune din start ca baia lor nu e suficient de larga pentru astfel de obiecte sanitare, mai jos o sa vedeti si 1-2 exemple cu bai nu neaparat late, cat lungi, care sunt deseori o alternativa mai buna din punct de vedere al spatiului.
dNaPwg8 lap-bathtub-design jacuzzi master-bathroom-featuring-tub-for-two like-pool bai pentru cupluri 5 bai pentru cupluri 4 bai pentru cupluri 3 bai pentru cupluri 2 bai pentru cupluri
In poza de mai sus aveti o cada conceputa special pentru cupluri dupa principiul yin-yang. Are un iluminat interior, precum si canale de pompare a aerului.

Personal, consider ca jacuzzi-urile sunt o alegere mult mai practica pentru cele mai multe case. Si cazile sunt o alegere buna, insa daca tot se face o investitie substantiala in amenjarea baii, recomandarea noastra ar fi achizitia unei cazi mai complexe. De asemenea, jacuzzi-urile nu sunt neaparat pentru doua persoane sau pentru una. Cele de exterior, in special, sunt de regula mai cuprinzatoare si au suficient loc chiar si pentru persoane.

Nu pot sa inchei acest articol fara sa readuc in discutie optiunea de a impamanta cada de baie. Daca e pentru doi, cu atat mai bine. Totusi, asa cum am mai spus, aceasta solutie e doar pentru cei care stau la case, ea neputand fi pusa in aplicare in cazul apartamentelor.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.