close
Baie

Baia North Pole – design grandios si elegant

Baia North Pole este, fara indoiala, proiectul anului in industria de design interior. Intregul set e conceput sa semene izbitor unor forme asociate in general cu gheata, dar totodata, sa si ofere tot confortul de care cineva poate avea nevoie.

north pole 9

north pole 8

north pole 7

north pole 6

baia noth pole 5

baia north pole 4

baia north pole 3

baia north pole 2

baia north pole
Ideea de la baza acestui proiect e pe cat de incredibila, pe atat de simpla: gheata si zapada sunt cele care domnesc in tinuturile arctice, astfel ca designer-ii au creat o baie care sa fie complexa, grandioasa si eleganta, chiar daca iesita din comun, cu o tematica rece care in aparenta, respinge orice urma de viata.

De fapt, s-a vrut un contrast intre design-ul impunator si neprietenos al baii (dar totusi elegant) si conditiile pe care le ofera. A capatat numele de “North Pole”, care aminteste de conditiile vitrege ale zonelor arctice, dar totodata si de grandetea ghetarilor si a zapezilor.

Paradoxal, dupa cum se poate vedea mai sus, impreuna cu accesoriile potrivite, dar si cu o luminozitate predominant calduroasa, aspectul “frigid” al baii dispare. Din contra, pare mai prietenoasa. Pe alta parte, in conditii de lumina difuza/redusa si cu caracter predominant rece, se revine la efectul vizual descris mai sus. E si asta un contrast reusit, pentru care creatorii acestei bai merita aplauze.

Tags : Baia North Pole

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.