close
Baie

Cabine de dus pentru o baie moderna !

Noile tendinte in materie de redecorare a baii incep sa excluda din ce in ce mai mult cada. Aceasta este inlocuita de cabine de dus moderne confectionate din sticla din podea pana in tavan. La designul cat mai extravagant se adauga diferite functii pentru a ii ajuta pe proprietari sa se relaxeze. Noile modele au integrate facilitati ce va ajuta sa va creati propriul SPA la voi acasa fara sa mai fie nevoie sa mergeti la centrele specializate.
Dar inainte de a va monta o cabina de dus noi va recomandam sa va alegeti locul si sa masurati spatiul in care o veti pune.

Apoi trebuie sa va faceti o lista cu functiile pe care le doriti sa le aiba si sa va ganditi ce aspect ar trebui sa aiba. Abia apoi puteti merge in magazinele specializate sa alegeti modelul preferat. Exista producatori ce va pot crea la comanda o cabina de dus si sa o adapteze fiecarui spatiu din baia voastra. Bineinteles ca acestea costa mai mult decat cele standard pentru ca si munca este pe masura. Iar daca va veti realiza la comanda o cabina de dus va puteti alege materialele din care se va fabrica.

De altfel cabinele de dus sunt o solutie practica pentru cei care au baie mica. Nu ocupa foarte mult spatiu, acesta fiind astfel redecorat pe verticala.

Modele cabine de dus in tendintele anului:

cabine de dus

cabine de dus

cabine de dus

cabina de dus3

cabina de dus4

cabina de dus5

cabina de dus6

cabina de dus7

cabina de dus8

In functie de cat de mare este baia voastra, atat de mare si de mare si de inedita in design poate fi cabina de dus. De asemenea acestea pot sa aiba in partea inferioara cadita sau sa fie direct pe gresie. Noua, de exemplu ni se par mai frumoase cele care au sticla din podea pana in tavan si sunt construite direct din podea. Arata mai nonconventional si au acel altceva fata de modelele clasice. Si pentru un plus de efect va recomandam sa renuntati la bateria de dus clasica cu furtun. Noile intalatii sanitare va permit sa montati dusul astfel incat apa sa curga din tavan.

Tags : cabine de dus