close
Baie

Cateva sfaturi pentru amenajarea baii !

Cand avem de amenajat un spatiu mereu trebuie sa ne facem o lista cu tot ceea ce vrem si de ce avem nevoie in acea incapere. Cand vine vorba de amenajarea baii in primul rand trebuie sa luam in calcul spatiul disponibil. Inainte de toate aici trebuie sa alegem cada sau cabina de dus. Acestea doua sunt optiuni care difera de la un spatiu la altul si de la o preferinta la alta. Daca aveti o baie mica si va doriti neaparat o cada, astazi exista firme specializate care va pot confectiona una la comanda care sa se muleze exact pe spatiul disponibil.

Sunt persoane care mereu isi doresc sa aiba elemente decorative prin casa, chiar si in baie. Ei bine in momentul in care luati aceasta decizie, inca o data va spunem, apreciati cu exactitate spatiul de care dispuneti. Cu siguranta nu va doriti o incapere aglomerata in care sa va impiedicati la fiecare pas.

Un prim pas ar fi, dupa alegerea cazii si a celorlalte obiecte sanitare, sa va montati un suport pentru prosoape mai inedit. Sa aiba o forma sau o culoare iesite din comun, sa spuna o poveste sau sa ii faca pe ceilalti sa zambeasca.

Sfaturi ilustrative pentru amenajarea baii:

amenajarea baii (5)

amenajarea baii (1)

amenajarea baii (2)

amenajarea baii (3)

amenajarea baii (4)

amenajarea baii (6)

amenajarea baii (7)

amenajarea baii (8)

In acelasi timp am vazut bai foarte spatioase unde proprietarii si-au permis sa monteze un blat destul de mare in continuarea chiuvetei. Aici au putut amenaja spatiul cu oglinda pentru ca femeia din casa sa se poata aranja inainte de a iesi din casa. Tot din aceeasi categorie fac parte si persoanele care si-au pus fotolii in baie. Astfel in timp ce unul din parteneri face baie poate sa ii tina companie celuilalt fara nici un fel de problema.

O alta solutie pentru decorarea baii o reprezinta plantele. V-am mai spus noi intr-un articol anterior ca exista unele care nu au nevoie de foarte multa lumina si ca pot fi puse chiar si aici. Omul mereu va avea nevoie de o doza de oxigen in plus si niciodata nu este de prisos.

Daca aveti mai multe bai si una este a copiilor, cu siguranta atmosfera de aici se schimba complet. In primul rand obiectele sanitare cum ar fi chiuveta si toaleta trebuie sa fie mai joase. Apoi intreaga incapere va fi un joc al culorilor si formelor.

amenajarea baii

Dar culorile vii si combinate pot fi prezente chiar si intr-o baie de adulti. Aceasta alegere este in functie de personalitatea voastra. Cu siguranta persoanele mai nonconformiste se vor juca cu culorile si vor crea un decor iesit din comun. In acelasi timp cei optimisti vor folosi culori cat mai vesele care sa le accentueze starea de spirit. Indiferent de alegerea facuta, la final baia trebuie sa va zambeasca si sa va faca sa va doriti sa petreceti timpul aici, facand o baie cu multa spuma. 🙂

Tags : amenajarea baii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.